Θ. Μαργαρίτης “Στο Αγγελοχώρι είμαστε όλοι προετοιμασμένοι να παλέψουμε για τον στόχο μας”

Απέναντι σε έναν από τους πιο δυνατούς αντιπάλους του ΄έκτου ομίλου, τον Ορφέα Σουρωτής, και σε μία από τις πιο σκληρές έδρες, αυτή της Σουρωτής πήρε σπουδαίο διπλό ο Κεραυνός Αγγελοχωρίου. Η ομάδα που ήδη έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση πέτυχε μια σπουδαία νίκη που βοηθά στην ψυχολογία του συλλόγου ενόψει play off και μάλιστα κερδίζοντας σε μία έδρα που μέχρι στιγμής δεν έχει κανείς περάσει. Το γκολ για τον Κεραυνό σημείωσε ο πρώτος σκόρερ του Αγγελοχωρίου Ηλίας Ζάγκας ο οποίος σκοράρει συνεχόμενα τρις αγωνιστικές. Ο Θοδωρής Μαργαρίτης είναι όμως αυτός που είχε πολύ καλή παρουσία και βοήθησε έτσι ώστε να φτάσει η ομάδα σε μια σπουδαία επιτυχία.

Ο ίδιος μίλησε στο Goalpress λέγοντας μας

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού την μεγαλύτερη διάρκεια του 90 λεπτου

Θεωρώ ότι δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα. Βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ , η ομάδα έδειξε προσωπικότητα και χαρακτήρα , δεν έχασε την συγκέντρωση της. Βγήκαμε πιο αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στην μεγαλύτερη διάρκεια του 90 λεπτου κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που ήθελε και αυτός την νίκη ενόψει των μπαράζ.

Ακολουθήσαμε όλοι πιστά τις οδηγίες του κυρίου Κατσαβάκη

Όλα τα παιδιά είχαν πολύ καλή εμφάνιση, ακολουθήσαμε όλοι πιστά τις οδηγίες του κυρίου Κατσαβάκη λειτουργώντας όλοι σαν ομάδα και αυτός πιστεύω ήταν ο λόγος που πήραμε το τρίποντο σε μια τόσο δύσκολη έδρα, σε ένα ματς που θα έλεγε κανείς ότι όλοι ήταν διακριθέντες. Αυτός είναι ο στόχος του Κεραυνού (η άνοδος) και έχουμε δουλέψει παρά πολύ ώστε να τα καταφέρουμε. Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι και θα παλέψουμε για να φτάσουμε στον στόχο μας .