Θ. Ματελόπουλος “Η πρόσφατη αναβολή θα μας επηρεάσει ξανά όλους”

Τρεις εβδομάδες αισίως χωρίς επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις συμπληρώσαμε. Οι ομάδες προσπαθούν με προπονήσεις να μείνουν σε φόρμα για να επιστρέψουμε. Ο προπονητής της ΠΑΕ Τερψιθέας Ευαγγελίστριας Θωμάς Ματελόπουλος μίλησε στο Goalpress λέγοντας

“Η βαθμολογική συγκομιδή μας αδικεί

Eίμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά η βαθμολογική συγκομιδή μας αδικεί, αφού όλα τα παιχνίδια που χάσαμε φέραμε ισοπαλία στα τελευταία λεπτά του αγώνα και δυο φορές μάλιστα με παίκτη λιγότερο! Η πολύμηνη αποχή από αγώνες και προπονήσεις έχει αφήσει πολύ έντονα το στίγμα της στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, νιώθω ότι έχει χαθεί η όρεξη έπο πολλούς είναι επηρεασμένοι και ψυχολογικά από όλα αυτά που ζούμε!

“Μακάρι να καταφέρουμε μέχρι τέλους να κυνηγήσουμε την είσοδο στην 4αδα”

Εύχομαι η νέα χρονιά να μας έχει όλους υγιείς , η ομάδα να έχει λίγο περισσότερη τύχη και να συνεχίσει να βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι! Έχουμε πολύ μικρό μέσο ορό ηλικίας όποτε δεν υπάρχει πίεση αποτελέσματος μακάρι να καταφέρουμε μέχρι τέλους να κυνηγήσουμε την είσοδο στην 4αδα! Τέλος η πρόσφατη αναβολή θα μας επηρεάσει ξανά όλους. Εύχομαι να επιστρέψουμε όλοι με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα!