Θ. Ματελόπουλος “Ντρέπομαι για όσα ζήσαμε σήμερα”, ο προπονητής του Φιλύρου καταγγέλλει απίστευτα πράγματα

Άστραψε και βρόντηξε ο προπονητής της ΑΕ Φιλύρου Θωμάς Ματελόπουλος μετά την λήξη της αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη Καβαλαρίου.

Κατήγγειλε τρομερά πράγματα μιλώντας αποκλειστικά στο Goalpress

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

Δεν θα σχολιάσω την διαιτησία (ο καλός ΘΕΟΣ να την κάνει διαιτησία) για όλο το παιχνίδι .Θα αναφέρω μόνο αυτό! Στο 94’ λεπτό του αγώνα ενώ το σκορ ήταν 0-0 (ο διαιτητής είχε δώσει 7’ καθυστερήσεις) δίνει κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Καβαλαρίου και εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα παράγοντας της αντίπαλης ομάδας γίνεται σύρραξη και απειλούν τον διαιτητή.

Υπάρχει έλεγχος για τους διαιτητές από κάποιον;

Εκείνος χωρίς ούτε καν να σφυρίξει μαζεύει με φόβο τρέχοντας τους επόπτες του και μπαίνει στα αποδυτήρια, όπου μετά από 10’ μας ενημέρωσε ότι έληξε το παιχνίδι! Υπάρχει έλεγχος για τους διαιτητές από κάποιον;;; Υπάρχει έλεγχος που ο ένας επόπτης έβρισε παίκτη μας;; Υπάρχει έλεγχο που με ένα χαρτί και στυλό στα χέρια απειλούν με μαγκιά τους πάντες;;

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!

16 χρόνια ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν έχω ξαναδεί να λήγει αγώνας χωρίς να τελειώσει ο χρόνος και χωρίς να σφυρίξει ο διαιτητής!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!