Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης”Διάσημοι καλεσμένοι” τονώνουν το πρεστίζ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε ένα γήπεδο “στολίδι”

Πριν από κάποια χρόνια, όχι πολλά πίσω, το γήπεδο του Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης ήταν ένα γήπεδο «χωράφι» με έναν αγωνιστικό χώρο που πολλοί αντίπαλοι αναμφίβολα «βλαστήμησαν» την ώρα και την στιγμή που «αναγκάστηκαν» να αγωνιστούν εκεί.

Ωστόσο το μεράκι κάποιων ανθρώπων που ανέλαβαν διοικητικά την ομάδα εδώ και περίπου πέντε χρόνια ήταν μεγαλύτερο από τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν και έτσι το γήπεδο του Θερμαϊκού τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και στον περιμετρικά του γηπέδου μετατράπηκε σε «στολίδι» και μάλιστα εκτός από τους αγώνες που παίζει ο Θερμαϊκός, φιλοξενεί και κάποιες ομάδες που προπονούνται εκεί.

Τα τελευταία χρόνια όμως το γήπεδο στα «σφαγεία» αφιλοκερδώς φιλοξενεί και διάφορους «διάσημους καλεσμένους».

Πρόκειται για τις διάφορες τριάδες διαιτητών (κυρίως από το εξωτερικό) που σφυρίζουν τα παιχνίδια των ομάδων της Super League στην Θεσσαλονίκη οι οποίες προπονούνται εκεί.

Σλοβένος διαιτητής στο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ

Ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίντσιτς θα σφυρίξει το μεγάλο ματς της 18ης αγωνιστικής της Super League, στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είναι γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού έχει διευθύνει στο παρελθόν αγώνες της Super League (ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Άγιαξ και Ολυμπιακός – Μπέρνλι).

  • 19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Βίντσιτς (Κλάντσνικ, 4ος Φωτιάς, VAR: Γιουγκ, Κωσταράς)
Η φωτογραφία είναι περσινή από τον αγώνα ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός όπου ο Σούλης Λαμπροθανάσης μέλος της ΕΠιτροπής πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Μακεδονίας και παράγοντας του Θερμαϊκού όταν οι διαιτητές του εν λόγω αγώνα προπονήθηκαν και πάλι στο γήπεδο του Θερμαϊκού