Το κύπελλο.. πήρε «αμπάριζα» και το πρωτάθλημα, μετατίθεται η έναρξη σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΜ

Ο προγραμματισμός της Ένωσης που είχε, ήδη, ανακοινωθεί μετατίθεται κατά μία εβδομάδα και με τη νεότερη απόφαση της ισχύουν τα παρακάτω:

Το Σαββατοκύριακο 23 – 24 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της β’ φάσης του 52ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή των ομάδων της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα προκριθούν από την α’ φάση, και οι αγώνες της α’ φάσης με τη συμμετοχή των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή από τη Β’ και τη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο 1 – 2 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων της Α1 και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και θα διεξαχθούν οι αγώνες της β’ φάσης του 52ου Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων με τη συμμετοχή των ομάδων της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, που θα προκριθούν από την α’ φάση.

Το Σαββατοκύριακο 8 – 9 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή των ομάδων που δήλωσαν συμμετοχή στη Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Το Σαββατοκύριακο 15 – 16 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

Για την έγκαιρη ολοκλήρωση όλων των πρωταθλημάτων αρμοδιότητας της ΕΠΣ Μακεδονίας θα οριστούν εμβόλιμες αγωνιστικές και ημέρα Τετάρτη.

Καλούνται όλα τα σωματεία, ανεξαρτήτως σε ποια κατηγορία συμμετέχουν και σε ποια διοργάνωση, να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους και να καταθέσουν ΑΜΕΣΑ τις αιτήσεις μεταβολών ποδοσφαιριστών τους (μετεγγραφές, επανεγγραφές, πρώτες εγγραφές) γιατί ΔΕΝ θα υπάρξει άλλη τροποποίηση του προγραμματισμού της Ένωσης.