Τον έβρισαν και τους φιλοδώρησε με γκολ – πρόκριση για την ομάδα του, μια συγκινητική ιστορία από τα ματς του Σ/Κ της ΕΠΣΜ

Σίγουρα το γήπεδο δεν είναι “Εκκλησία” και πολλοί από τους συντελεστές ενός αγώνα (προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι, παράγοντες) βρίσκουν πρόσκαιρο έδαφος για να βγάλουν τα απωθημένα τους και να ξεσπάσουν τα όποια προβλήματα έχουν στον περίγυρο τους. Και αυτό που είναι ακόμα σιγουρότερο είναι πως πριν την έναρξη μιας αναμέτρησης δεν ζητάς πιστοποιητικό θάνατου για να γνωρίζεις ποιον μπορείς να βρίσεις και ποιον όχι.

Αφορμή για το παραπάνω σχόλιο πήρα από το σκηνικό που πραγματοποιήθηκε σε αγώνα κυπέλλου του Σαββατοκύριακου στα περίχωρα του Λαγκαδά όταν ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων σε μια φάση είπε των γνωστή και μη εξαίρετεα φράση γ@@@ την μάνα σου σε αντίπαλο του.

Η σύρραξη δεν άργησε να επέλθει με τον φιλοξενούμενο να φτάνει στα όρια του να του ορμάει χάνοντας τον έλεγχο. Η απολύτως φυσιολογικότατη αντίδραση του παίκτη ήταν απόρροια του γεγονότος οτι ο ίδιος πριν λίγο καιρό έχασε την μητέρα του και η ψυχολογική του κατάσταση δεν ήταν στα καλύτερα της.

Για την ιστορία ο διαιτητής επέβαλε την τάξη μοιράζοντας κόκκινες στους φταίκτες, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά και ο “θιγόμενος” ποδοσφαιριστής και αρχηγός των φιλοξενούμενων φιλοδώρησε με ένα γκολ την εστία των γηπεδούχων το οποίο ήταν και το νικητήριο χαρίζοντας τους το διπλό