Β.Μαρκούλης “Χωρίς ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν υπάρχει ούτε ο επαγγελματικός!!!”

Τις ελάχιστες ελπίδες που έχουμε να ξεκινήσουν φέτος τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, την ευχή του να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό καθώς αλλά και το πόσο παράξενο φαίνεται όλα αυτά στα μάτια μας μας ανέλυσε ο ποδοσφαιριστής του Θρίαμβου Παρθενίου Βασίλης Μαρκούλης

“Προέχει η υγεία φυσικά αλλά πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση”

Δυστυχώς είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση αυτή που ζούμε,που δεν την περίμενα προσωπικά και δεν την περίμενε και κανένας. Είναι πολύ δύσκολο για όλο τον κόσμο αλλά και για εμάς τους αθλητές γιατί είμαστε σε μεγάλη χρονικά αποχή και είναι δύσκολο να επανέλθουμε όταν μας επιτραπεί να επιστρέψουμε στα γήπεδα. Προέχει η υγεία φυσικά αλλά πρέπει να βρεθεί μια μέση λύση γιατί είμαστε ήδη πολύ καιρό έτσι και δεν γίνεται να συνεχιστεί για πολύ ακόμα.

“Το ρίσκο να ξεκινήσουμε τώρα μεγάλο γιατί θα χρειαστούμε πολύ χρόνο για να επανέλθουμε”

Δυστυχώς η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υπάρχουν ελπίδες να ξεκινήσουμε φέτος, οπότε βλέπω να ξεκινάμε από τον Αύγουστο με καινούργια σεζόν Το ρίσκο να ξεκινήσουμε τώρα μεγάλο γιατί θα χρειαστούμε πολύ χρόνο για να επανέλθουμε μετά από τόσους μήνες αποχής και ο χρόνος τελειώνει Οπότε από την καινούργια σεζόν.

Εύχομαι επιτέλους να γεμίσουν οι κερκίδες”

Πρώτη φορά βιώνω μια τόσο μεγάλη αποχή από τα γήπεδα και μου φαίνεται πολύ παράξενο καθώς έχω μεγαλώσει στα γήπεδα. Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και από την καινούργια σεζόν να επιστρέψουμε στα γήπεδα, να υπάρχει υγεία σε όλους και σε εμάς τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς και επιτέλους να γεμίσουν οι κερκίδες γιατί χωρίς ερασιτεχνικό αθλητισμό δεν υπάρχει ούτε ο επαγγελματικός αθλητισμός!!!