Β. Μαρμαράς Ακ. Νεάπολης “Σ’ ένα παιχνίδι μπαράζ, μπορούν να γίνουν τα πάντα”

Τερματίζοντας στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα τόσο στην κανονική διάρκεια του, όσο και στα playoff ΄έχει αυτήν την στιγμή το «δικαίωμα» να διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της το όνειρο της ανόδου στην Α1. Ο λόγος για την Ακαδημία Νεάπολης η οποία μετά το σπουδαίο διπλό επί του Κισσού (1-4) και σε συνδυασμό με την ήττα του Ρετζικίου πηγαίνει σε ουδέτερο γήπεδο για να διεκδικήσει ένα από τα τρία τελευταία εισιτήρια για μεγαλύτερη σε τάξη κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας. Ο αρχηγός της ομάδας Βαγγέλης Μαρμαράς μίλησε στο Goalpress λέγοντας μας μερικά ενδιαφέροντα πράγματα

Η δεύτερη θέση ήταν στο χέρι μας

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, που δεν μας χαρίστηκε, σε ένα δύσκολο γήπεδο. Ξέραμε ότι η δεύτερη θέση, μετά τη νίκη μας τη προηγούμενη αγωνιστική στη Δόξα, ήταν στο χέρι μας και αυτό που είχαμε να διαχειριστούμε εμείς τη τελευταία αγωνιστική, ήταν κυρίως το πνευματικό κομμάτι του παιχνιδιού. Το προπονητικό τιμ έκανε εξαιρετική δουλειά και έτσι η ομάδα εμφανίστηκε έτοιμη και πήραμε τη νικη που μας εξασφάλισε τη δεύτερη θέση και την συμμετοχή μας στο μπαράζ ανόδου στην Α1 κατηγορία για πρώτη φορά στην Ιστορία μας!

Τηρουμένων των αναλογιών, το πρόσημο είναι θετικό, καθώς επέστρεψα και είμαι σε θέση να βοηθάω

Για μένα προσωπικά ήταν μια δύσκολη σεζόν καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό και το χειρουργείο στο χέρι, χρειάστηκε να μείνω εκτός υποχρεώσεων της ομάδας τέσσερις μήνες. Παρόλα αυτά, τηρουμένων των αναλογιών, το πρόσημο είναι θετικό, καθώς επέστρεψα και είμαι σε θέση να βοηθάω την ομάδα στη προσπάθεια για την άνοδο που κάνουμε φέτος! Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τόσο τον γιατρό που με χειρούργησε, Κύριο Κωνσταντίνου Παναγιώτη, όσο και τον Φυσιοθεραπευτή μου, Ηλία Χαρατάσο για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν για την αποκατάσταση του τραυματισμού μου!

Πλέον μένει ένα παιχνίδι, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας!

Πλέον μένει ένα παιχνίδι, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας! Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, το κλίμα είναι εξαιρετικό και με πίστη στο πλάνο μπορούμε να πάρουμε εμείς την άνοδο! Πιστεύω πολύ στους συμπαίκτες μου και στις δυνατότητες μας και έτσι είμαι αισιόδοξος για την έκβαση του αγώνα! Φυσικά η Καλλιθέα, είναι μια εξαιρετική ομάδα, έκανε μια πολύ καλή χρονιά και αξίζουν και σε αυτή συγχαρητήρια. Σε ένα παιχνίδι μπαράζ, μπορούν να γίνουν τα πάντα, γι’αυτό πρέπει να δουλέψουμε τις δυο αυτές εβδομάδες μέχρι τον αγώνα, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι για τις ανάγκες του παιχνιδιού!