Β. Βερτουδάκης: Έτοιμος να προσφέρει τις επιστημονικές του γνώσεις στον Νέστο Χρυσούπολης

Τις επιστημονικές του γνώσεις στο κομμάτι της αθλητικής ψυχολογίας, όπου ειδικεύεται εδώ και λίγα χρόνια, θα προσφέρει πλέον στον Νέστο Χρυσούπολης ο Βασίλης Βερτουδάκης. Ο Βερτουδάκης που έχει καταγωγή από Κρήτη αλλά είναι μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη είναι έτοιμος, επηρεασμένος από την μεγάλη του αγάπη για τον αθλητισμό, να “δώσει” ότι χρειάζονται οι παίκτες του συλλόγου και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση του Νέστου

Βερτουδάκης Βασίλης, Αθλητικός Ψυχολόγος στο Νέστο Χρυσούπολης

O ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος της Καβάλας, Νέστος Χρυσούπολης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αθλητικό Ψυχολόγο, Βερτουδάκη Βασίλειο.

Ο Βερτουδάκης Βασίλης είναι Κλινικός Αθλητικός Ψυχολόγος και Ψυχοθεραπευτής ενηλίκων και παιδιών-εφήβων. Αρχικά πραγματοποίησε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) Η αγάπη του για τον αθλητισμό και την άσκηση τον ώθησε να εξειδικευτεί στην Αθλητική Ψυχολογία, ολοκληρώνοντας το 1ο μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Στο παρελθόν, συνεργάστηκε ως Αθλητικός Ψυχολόγος με αρκετά αθλητικά σωματεία, μεταξύ άλλων με τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, αθλητές που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις ακαδημίες ποδοσφαίρου Οδυσσέας Κορδελιού κ.α., αποτελώντας μάλιστα και μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των ακαδημιών της, το 2016.

Επιπρόσθετα, υποστηρίζει αρκετούς αθλητές και προπονητές σε επίπεδο συμβουλευτικής και διαχείρισης καταστάσεων εντός του αθλητισμού, συμβάλλοντας στην ψυχολογική τους ενδυνάμωση. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε με επιτυχία και το δεύτερο μεταπτυχιακό, με αντικείμενο εξειδίκευσης , την Κλινική Ψυχική Υγεία, του τμήματος της Ιατρικής, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.). Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως Ψυχολόγος, έχοντας εμπειρία σε αρκετά διαφορετικά πλαίσια και έχοντας δουλέψει τόσο με ενήλικες όσο και με παιδιά & έφηβους. Το πάθος του για τον αθλητικό χώρο, τον οδήγησε να δουλεύει για αρκετά χρόνια και ως προπονητής ποδοσφαίρου (κάτοχος διπλώματος UEFA C). Τέλος, έχει συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε περισσότερα από 15 Συνέδρια, Εγχώρια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια, παρουσιάζοντας επιστημονικές εργασίες. Εν κατακλείδι, ο Κος Βερτουδάκης Βασίλης είναι Πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής Γνωσιακής Συμπεριφορικής Κατεύθυνσης διατηρώντας το προσωπικό του γραφείο στην Θεσσαλονίκη.

www.braintherapy.gr