Ο Ι. Μπαλασάς καταθέτει την άποψη του για την φετινή Α1

Ένας άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την Επανομή πραγματοποιώντας τρεις συνεχόμενες πορείες πρωταθλητισμού γνωρίζοντας πολύ καλά την κατηογορία καταθέτει την άποψη του για την φετινή Α1!

Ο προπονητής Γιάννης Μπαλασάς μας είπε:

Το πρωτάθλημα της Α1 φέτος ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο

Το πρωτάθλημα της Α1 φέτος ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο. Είναι η πρώτη ίσως φορά μετά από πολλά χρόνια που όλες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές και μπορούν να πάρουν ή και να πετάξουν βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Αυτό πιστεύω πως οφείλεται στην σιγουριά που εμπνέουν όλες οι διοικήσεις φέτος αλλά και στο καλό επίπεδο προπονητών/παιχτών που υπάρχει στην κατηγορία. Ο πρωταθλητισμός απαιτεί σταθερότητα και συνέπεια σε κάθε παιχνίδι ενώ η αποφυγή υποβιβασμού θέλει να παίρνεις το κάτι παραπάνω σε κάθε ματς.

Ομάδες έκπληξη είναι μέχρι στιγμής ο ΑΟΚ και ο Σοχός

Ομάδες έκπληξη είναι μέχρι στιγμής ο ΑΟΚ και ο Σοχός ενώ θα περίμενα καλύτερο ξεκίνημα από τα ‘’φαβορί’’. Θεωρώ πως ο Παύλος Μελάς θα είναι μέσα στις δύο πρώτες θέσεις και αυτό γιατί έχει ένα προπονητή που γνωρίζει καλά την ομάδα και μέχρι στιγμής έχει πλάνο και συνέπεια σε κάθε ματς αποδίδοντας και καλό ποδόσφαιρο.

Τον έμπειρο προπονητή ρωτήσαμε αν θα τον δούμε σύντομα ξανά στους πάγκους και ως απάντηση: Δεν σκοπεύω να βιαστώ όπως και έκανα όλο αυτό το διάστημα περιμένοντας την ομάδα που θα ταιριάξει περισσότερο με τα θέλω μου