Τσέλα: «Θα καταθέσω την ψυχή μου στο γήπεδο»

Από την επίσημη σελίδα της ΑΕ Ευόσμου:

“Ο Νίκος Τσέλα, ένα από τα βασικά μέλη του φετινού κορμού της ομάδας μας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Α.Ε.Ευόσμου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την γενική πορεία της ομάδας στα play off:

«Η πορεία μας είναι γενικά είναι αυτή που περιμέναμε, σίγουρα με πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια από το πρωτάθλημα και πιστεύω έχουμε πετύχει τον στόχο μας κατά 80%.

Το γεγονός οτι δεν έχουμε χάσει από καμία ομάδα σε αυτά τα 7 παιχνίδια τον πλέι οφ λέει πολλά.

Το υπόλοιπο 20% που απομένει για να πετύχουμε το 1/2 του στόχου μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση τον πλέι οφ».

Για τα δυο δύσκολα παιχνίδια που απομένουν:

«Τα τελευταία 2 παιχνίδια ειναι τα σημαντικότερα της χρονιάς, με πρώτο και πιο σημαντικό το παιχνίδι του Σαββάτου που είναι κατά 99% το εισιτήριο για την επόμενη φάση, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πρώτα από όλα στην ομάδα μας και ακόμα περισσότερο στα πόδια μου για αυτό το παιχνίδι πιστεύω θα είναι το πιο ωραίο έως τώρα.

Επίσης το περιμένουμε όλοι πως και πως να έρθει το Σάββατο και το ρολόι να δείξει 5, ακόμα και φροντιστής της ομάδας έχει αγωνία και φλόγα στα μάτια του, φανταστείτε πως είμαστε εμείς οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό team!»

Τέλος πρόσθεσε,

«Για την ομάδα έχω να πω μόνο θετικά απο την αρχή εως και σήμερα , και δεν το λέω επειδη ειμαι μέλος της, το λεω γιατί έτσι είναι και πιστεύω πως όλοι οι συμπαίκτες μου εχουν να πουν το ίδιο.

Όσο αφορά την απόδοση μου, μου αρέσει να ακούω απο τους γύρο μου να μιλάνε και να ακούω, το μόνο που έχω να πω ειναι ότι θα βάλω τα πόδια μου στην «φωτιά» και θα καταθέσω την ψυχή μου στον αγωνιστικό χώρο έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».”