Αποχωρεί καταγράφοντας άλλη μια επιτυχία στο ενεργητικό του ο Καστανιώτης, τι δήλωσε

Ανέλαβε την ομάδα σε μια κρισιμότατη στιγμή, στην δεύτερη αγωνιστική των play out, και κατάφερε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του μα αναστρέψει την εις βάρος την κατάσταση και να την κρατήσει στην κατηγορία, Ο λόγος για τον προπονητή του Ελευθεριακού Βασίλη Καστανιώτη ο οποίος δεν θα συνεχίσει στους ασπρόμαυρους αποχωρώντας γράφοντας μια ακόμα σημαντική επιτυχία στο προσωπικό του παλμαρέ.

Ο ίδιος μας είπε

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν στην ομάδα του Ελευθεριακού |9την διοίκηση τους ποδοσφαιριστές και κυρίως τον Χρόνη Παπαβραμίδη και τον Βασίλη Μέλλιο που είχαμε τις περισσότερες επαφές) σε μία χρονική στιγμή άκρως επικίνδυνη για την ομάδα να χάσει την κατηγορία, και νιώθω ότι δικαιώθηκαν και μαζί με αυτούς και εγώ, με το να παραμείνουμε στην Α1.

Να ευχηθώ στην ομάδα καλή συνέχεια διότι κατά επιλογή μου δεν θα συνεχίσουμε και την επόμενη σεζόν η συνεργασία μας (χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα). Απλά είμαι με συζητήσεις με άλλο κλαμπ στο οποίο είμαστε πολύ κοντά μία συμφωνία.