Ηχηρές αποχωρήσεις στον Ιάσονα Αυγής

Παρά τις πολλές ανανεώσεις στο ρόστερ του Ιάσονα και τα γρήγορα ανακλαστικά στον προγραμματισμό από την διοίκηση, η επόμενη ημέρα στον σύλλογο είχε και «ηχηρές» απώλειες στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η οποία τρέχει να αναπληρώσει τα κενά που άφησαν πίσω σημαντικοί πυλώνες στην περσινή επιτυχία της ομάδας (Πρωτάθλημα και άνοδος στην Α1).

Ιορδάνης Αθανασιάδης, Θάνος Αγαπητός, Σταύρος Μυλωνάς και Στέφανος Χαντζιάρας αποχώρησαν ο καθένας για δικούς του λόγους απ’ τον σύλλογο. Τα αριστερά πόδια της Αυγής (οι 3 από τους 4 εκτός απ τον Μυλωνά), δεν συνεχίζουν στον ποντιακό σύλλογο. Κατά σειρά, το 6αρι κυρίως (αλλά και αριστερό μπακ) της Αυγής με ηγετική παρουσία στον χώρο του κέντρου και ασιστ από τις στατικές φάσεις, ο δυναμικός αριστερός μπακ με επιθετικές αρετές και παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες, ο κεντρικός αμυντικός με πολλές ανόδους στο ενεργητικό του και ο άνθρωπος γκολ-αποτέλεσμα (12 γκολ σε 20 αγώνες) αποχωρούν απ τον σύλλογο αφήνοντας δυσαναπλήρωτα κενά.

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες η αναπλήρωση τους και στον αντίποδα ελεύθερο το πεδίο για τις ομάδες που ήδη άρχισαν να τους βολιδοσκοπούν για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.