Α. Πράτος: “Συγκέντρωση στην κάθε αγωνιστική για την Ραιδεστό μέχρι το grand finale”

Διατηρώντας την εστία του ανέπαφη για 450 λεπτά και κάτι “ψηλά” έχει καταφέρει να βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι στην πορεία της ομάδας του μέχρι τώρα. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Αστέρα Ραιδεστού Αιμίλιο Πράτο ο οποίος υπερασπίζεται, με την βοήθεια των αμυντικών του την εστία του συλλόγου του.

Ο ίδιος μιλώντας στο Goalpress μας είπε

Δεν είναι μόνον οι 11…

Οι πρώτες 6 αγωνιστικές έχουν ολοκληρωθεί, βρισκόμαστε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι η ομάδα συνεχώς δείχνει πως έχει θέληση για το κάτι παραπάνω. Δεν είναι μόνον οι 11 του αγωνιστικού χώρου, όλοι ανεξαιρέτως φέρουν την φλόγα μέσα τους.

Πάμε βήμα-βήμα

Το σερί πάνω στο οποίο χτίζουμε μέχρι στιγμής κάθε Σαββατοκύριακο είναι μια συλλογική προσπάθεια, και ευελπιστώ πως όσο περνούν οι αγωνιστικές θα βρισκόμαστε ολοένα και πιο κοντά στον στόχο που έχουμε θέσει σαν ομάδα για το τέλος της σεζόν. Το πρωτάθλημα μόλις ξεκίνησε και εμείς το πάμε βήμα-βήμα, από ματς σε ματς. Κάθε βδομάδα πλησιάζουμε πιο κοντά στην τελική ευθεία.

Ευχαριστώ όλο το επιτελείο της ομάδας

Κουβέντα γίνεται μόνον για δουλειά, συγκέντρωση και πάθος για ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η πρώτη μου σεζόν με την φανέλα της Ραιδεστού. Ευχαριστώ όλο το επιτελείο της ομάδας για την πρόσκληση που μου επέτρεψε να είμαι φέτος κομμάτι αυτής της ποδοσφαιρικής οικογένειας.

Δεν έχω σταματήσει ούτε λεπτό…

Η σεζόν για εμένα έχει ξεκινήσει με πολύ όμορφο τρόπο καθώς από την πρώτη προπόνηση μέχρι και σήμερα δεν έχω σταματήσει ούτε λεπτό να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, και θέλω αυτό να συνεχιστεί για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Υπάρχει πολύς χώρος για δουλειά

Όσον αφορά τις προσωπικές μου εμφανίσεις, μπορεί στο μεγαλύτερο κομμάτι να είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου, όμως δεν παύει να είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου το να θέτω τον πήχη ολοένα και πιο ψηλά. Υπάρχει πολύς χώρος για δουλειά και βελτίωση. Έχω θέσει κάποιους προσωπικούς στόχους και θέλω το τέλος της σεζόν να με βρει επιτυχόντα ως προς αυτούς.

Χαμηλά το κεφάλι, η μπάλα κάτω

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μας για φέτος είναι εξαιρετικά απλό. Χαμηλά το κεφάλι, η μπάλα κάτω, δουλειά, συγκέντρωση στην κάθε αγωνιστική, και μετά ξανά πίσω στην προπόνηση… Αυτό μόνον, μέχρι το grand finale…