Σ. Σερτσόγλου: “Κάντε σεμινάρια στους ήδη υπάρχοντες διαιτητές, οι οποίοι έχουν κόμπλεξ προσωπικότητας”

Όσα ανέφερε ο προπονητής της Αστραπής Δενδροποτάμου Σάββας Σερτσόγλου σε δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εκεί στην επιτροπή διαιτησίας εκτός από νέες σχολές, γιατί δεν κάνετε μόνιμα σεμινάρια στους ήδη υπάρχοντες διαιτητές, οι οποίοι έχουν κόμπλεξ προσωπικότητας!!! Φτιάξτε ένα πρωτάθλημα να παίζουν και λίγο ποδόσφαιρο, για να καταλάβουν πως τσουλάει το παιχνίδι. Βλέπουμε σε καθημερινή βάση και τα βιώνουμε και τα ζούμε, να υπάρχουν “άρχοντες” των παιχνιδιών που θέλουν όντως να είναι το επίκεντρο, ενώ είναι στην ουσία οι βοηθοί!!!!

Έχουμε βρεθεί πλέον στα μέσα του πρώτου γύρου και αν εξαιρέσεις μια αγωνιστική, σε όλες τις υπόλοιπες οι διαιτητές κατευθύνουν τον αγώνα όπως θέλουν!!! Αφήστε τους νέους να παίξουν ποδόσφαιρο ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ…. Εθελοτυφλούν σε καθαρές κόκκινες (συνηγόρησε και ο αντίπαλος προπονητής), σε πεντακάθαρα πέναλτι (το παραδέχτηκαν οι αντίπαλοι), δίνουν ανύπαρκτα φάουλ με σκοπό να σε βάλουν στην περιοχή ή να σε ανακόψουν, δεν μιλάμε για καθαρά γκολ από γρήγορους παίκτες που έρχονται από πίσω και τα ακυρώνουν επειδή χάνουν την φάση λόγο κρύου (άκουσον άκουσον) ή χαζεύουν στην μπάλα κλπ κλπ….

Προσπαθούμε κάποιοι άνθρωποι να αλλάξουμε (όσο μπορούμε) το ποδόσφαιρο αλλά οι βασικοί συντελεστές δεν μας αφήνουν. Μετά λέμε γιατί τα παιδιά δεν ασχολούνται πλέον με το άθλημα;;;; ΥΓ: Κάποιοι δεν θέλουν δυνατούς αυτούς που τους φοβίζουν!!! Απλά μας χτυπάνε στην πλάτη και μας χαμογελάμε. Φτάνει κύριοι. Οι εκλογές πέρασαν. Εμείς θα τα καταφέρουμε γιατί έχω παίκτες λιοντάρια…. Και έναν πρόεδρο θηρίο!!! ΥΓ1: Ήθελα να ηρεμήσω πρώτα και μετά να γράψω όσα αισθάνομαι… (Και πάλι ήμουν πολύ επιεικής στα γραφόμενα μου)