Γ. Κωτούλας: “Βάση της αγωνιστικής μας επίδοσης ο Κεραυνός θα έπρεπε να ήταν πιο ψηλά”

Σημαντικό τρίποντο το οποίο του δίνει τα “φτερά” που χρειάζεται για την συνέχεια πέτυχε ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου. Από τους πρωταγωνιστές σε αυτό το παιχνίδι ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση και μοίρασε μάλιστα και ασίστ ο Γιώργος Κωτούλας. Ο ίδιος μίλησε στο Goalpress λέγοντας

Από την γενική μας εικόνα στο πρωτάθλημα με βάση την βαθμολογία δεν είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι, θα έπρεπε να βρισκόμασταν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα βάση της αγωνιστικής μας επίδοσης.

Σίγουρα περιμέναμε κάτι περισσότερο, δυστυχώς αδικήσαμε τους εαυτούς μας σε ορισμένα παιχνίδια και δεν ήρθε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τις προσωπικές μου εμφανίσεις είμαι ευχαριστημένος ως έναν βαθμό, σίγουρα όμως πάντα υπάρχει περιθώριο για το καλύτερο.

Σχετικά με την συνέχεια, ο Κεραυνός θα πετύχει τον στόχο του με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται στις εμφανίσεις μας με την καλή επίδοση που έχουμε στα περισσότερα παιχνίδια και τα θετικά αποτελέσματα που θα έρθουν στην συνέχεια!!