Σ. Σιδηρόπουλος: “Πιστεύω ότι η Α1 δεν αποτελεί ένα ανέφικτο όνειρο για την Πυλαία”

Νίκη που την “κρατάει” στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα σημείωσε η ΑΕ Πυλαίας. Από τους πρωταγωνιστές της συνάντησης ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Σάββας Σιδηρόπουλος μίλησε στο Goalpress λέγοντας

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη γενική μας εικόνα στο πρωτάθλημα, αλλά κάθε φορά προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε μέσα από τους αγώνες. Αντιμετωπίσαμε κάποιες δυσκολίες στην αρχή του πρωταθλήματος λόγω της απειρίας της ομάδας και του νεαρού της ηλικίας των παικτών, παρόλα αυτά η συνεχής υποστήριξη της διοίκησης, του προπονητή και η καθημερινή προσπάθεια όλων των παιδιών ανέτρεψαν την κατάσταση αυτή και καταφέραμε σήμερα να βρισκόμαστε στην 1η θέση του 3ου ομίλου.

Όσον αφορά την προσωπική μου εμφάνιση, προσπαθώ πάντα να προσφέρω στην ομάδα τα μέγιστα, αν και φέτος άργησα να βρω τα πατήματα μου. Ευτυχώς στους τελευταίους καθοριστικούς αγώνες κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να βρεθεί στην πρώτη θέση με τα γκολ που πέτυχα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτό.

Πιστεύω ότι η Α1 δεν αποτελεί πλέον ένα ανέφικτο όνειρο, απαιτείται βέβαια σκληρή δουλειά και αφοσίωση απ’ όλους για να επιτευχθεί αυτό καθώς ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς.