Άλλαξε «χέρια» η κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας

ΠΟΞ- ΑΟΚ 0-3 , ΝΙΚΟΠΟΛΗ- ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 3-1

Στο +3 ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. «Αγκαλιά» με τον τίτλο μια αγωνιστική πριν το τέλος. Προβάδισμα στην «μάχη» του τίτλου για τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α κατηγορίας.

Στην 29η αγωνιστική και στις δυο «δύσκολες» πρωινές εξόδους που είχαν οι πρωτοπόροι, στα πλαστικά γήπεδα των Αμπελοκήπων και της Ηλιούπολης, οι «πράσινοι» πέρασαν σαν σίφουνας από τους Αμπελοκήπους, παίρνοντας το προβάδισμα ήδη στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης και τελειώνοντας την υπόθεση νίκη στο 2ο ημίχρονο κοιτώντας και προς Ηλιούπολη.. περιμένοντας «δώρο» του ΑΜΣ Νικόπολης απέναντι στον πρωτοπόρο ΑΣ Νεάπολης, το οποίο και ήρθε. Τα γκολ σημείωσαν οι Υψηλός Ζήσης και Πιστόπουλος.

Στην Ηλιούπολη, το ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες στο 0-0. Στο 2ο ημίχρονο σημειώθηκαν 4 τέρματα με τον αρχηγό των γηπεδούχων Λαζαρίδη να παίρνει από το χέρι την ομάδα του και να την βάζει μπροστά στο σκορ με δυο προσωπικά τέρματα (2-0). Το 3-0 έγινε λίγο πριν το τέλος με τον Τσάκα με τους ασπρόμαυρους να μειώνουν σε 3-1 με τον Τσιγγερλιώτη αλλά αυτό να μην είναι αρκετό.

Με τα τελικά πρωινά αποτελέσματα και την ήττα του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου ΑΣ Νεάπολης, τα δεδομένα στην κορυφή άλλαξαν πλήρως με τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασιου να θέλει 1 βαθμό στην τελευταία αγωνιστική εντός έδρας για  να στεφτεί πρωταθλητής