Θ. Μαυροματίδης: “Ο Αχιλλέας θα πρωταγωνιστήσει, θα «ματώσουν» ομάδες να πάρουν αποτέλεσμα”

Έναν σημαντικό βαθμό απέναντι σε μια ομάδα που φέτος διεκδικεί ακόμα και άνοδο, την Δόξα Ασσήρου, κατάφερε να αποσπάσει ο Αχιλλέας Τριανδρίας. Ο Θωμάς Μαυροματίδης που επέστρεψε φέτος με αισιοδοξία είχε πολύ καλή παρουσία μίλησε στο Goalpress λέγοντας μας

Σίγουρα το ξεκίνημα μας δεν ήταν όπως θα θέλαμε

Σίγουρα το ξεκίνημά μας δεν ήταν όπως θα θέλαμε μιας και ζητούμενο είναι ήταν η νίκη την πρώτη αγωνιστική, ωστόσο χθες καταφέραμε και φύγαμε από την Άσσηρο με την ισοπαλία.

Ένα αποτέλεσμα που θεωρώ κάθε ομάδα του πρωταθλήματος θα ήταν ευχαριστημένη μιας και η Δόξα θα πρωταγωνιστήσει και θα πάει για την άνοδο έχοντας και ένα πολύ μεγάλο μπάτζετ με πολύ ποιοτικούς παίκτες.

Σταθήκαμε αντάξια

Ο Αχιλλέας στάθηκε αντάξια στο γήπεδο και πίστη στο πλάνο παίρνοντας αυτό που θέλει. Η προσωπική μου απόδοση θεωρώ ότι μέχρι στιγμής είναι λίγο άνω του μετρίου, δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος αλλά ούτε να πω ότι αυτό αρκεί.

Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω πολύ τον Αχιλλέα στο επιθετικό και στο δημιουργικό κομμάτι και για αυτό άλλωστε ήρθα στην Τριανδρία, οπότε σίγουρα θέλω το κάτι παραπάνω το οποίο όμως έχει να κάνει και με το σύνολο μας που πιστέψτε με θα έρθει στην συνέχεια.

Ο Αχιλλέας φέτος θα πρωταγωνιστήσει

Η ομάδα φέτος θα πρωταγωνιστήσει, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, αν και μπορεί, αλλά σίγουρα θα πρέπει να ματώσουν οι αντίπαλοι για να πάρουνε κάποιο αποτέλεσμα. Ειδικά με τα παιδιά που περιμένουμε να γυρίσουν από σεζόν και από τραυματισμούς, όπως ο Καλογεράκης και ο Ζευκόπουλος η ομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την φετινή χρονιά γιατί αρχικά έχουμε πολύ καλά παιδιά με φοβερή ποιότητα και δεύτερον είμαστε μια οικογένεια και γουστάρουμε αυτό που κάνουμε!