Α’ 2ος όμιλος: Μάχη για 2 ίσως και 3 το πρωτάθλημα…

Α κατηγορία 2ος ομιλος… Μάχη για 2 ή ίσως και 3 το πρωτάθλημα;;

Παραμονεύει για την έκπληξη η 4η ομάδα…

Η ηρεμία της 5-6-7-8ης θέσης

Και η μάχη επιβίωσης για 7 ομάδες εκ των οποίων οι 3 θα υποβιβαστούν.

Στο ζευγάρι Φοίνικας Τούμπας, Φοίνικας Πολίχνης έχει μπει σφήνα ο Μακεδονικός Λητής εδώ και κάποιες εβδομάδες με τους πράσινους να βλέπουν ότι ο τρομερός 2ος γύρος ίσως τους εξασφαλίσει κάτι παραπάνω από την είσοδο τους στα play off ανόδου.

Την Κυριακή στις 11.30 στο γήπεδο Ευκαρπίας ενδέχεται εν πολλοίς στο ντέρμπι Φοίνικας Τούμπας- Φοίνικας Πολίχνης μια από τις δυο ομάδες είτε να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα για το πρωτάθλημα είτε να στρογγυλοκαθίσει στην 1η θέση. (Πολίχνη).

Κοντράρεται η καλύτερη άμυνα με την καλύτερη επίθεση του ομίλου, με το παιχνίδι να κρίνεται στις λεπτομέρειες..

Στην 4η θέση και στο -7 από την 3αδα η ΑΕ Φιλύρου είναι η μόνη ομάδα που θα κυνηγήσει με αξιώσεις την είσοδο της εκει μέχρι τέλους, υπερασπιζόμενη το αήττητο της έδρας της και γνωρίζοντας ότι έχει – 1 παιχνίδι λιγότερο απ τον 3ο και αν καταφέρει να φτάσει την διαφορά στο -2, θα υποδεχτεί την Λητή την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας.

Την δική τους αδιάφορη βαθμολογικά πορεία χωρίς στόχους και με ευκαιρίες για πολλά περισσότερα συμπεράσματα τρέχουν ο σταθερός Αίας Ευόσμου, η «αγνώριστη» στον 2ο γύρο ομάδα του Ποντιακού Πολυδενδρίου, η επίσης «αγνώριστη» ομάδα του Μακεδονικού Αγίου Βασιλείου και ο Γ.Σ. Ηλιούπολης που με ένα μεγάλο σερί και κάποιες μεγάλες νίκες φαίνεται ότι φέτος θα ξεμπλέξει από τις περιπέτειες.

Και από εκεί και πέρα το ΧΑΟΣ….

ΑΕ Καλλιθέας και Δόξα Αγίου Παύλου βρίσκονται στο -1 από την επικίνδυνη ζώνη και σίγουρα δεν αισθάνονται και τόσο άνετα…

Και πάμε στην ουρά… οπου σας είχαμε προιδεάσει προ 2-3 εβδομάδων ότι οι ομάδες εκει έχουν ενισχυθεί μεταγραφιικά, πρόκεται για ιστορικά σωματεία και δεν θα το αφήσουν έτσι έυκολα. Βαθμολογικά θα συλλέξουν πολλούς βαθμούς και είναι πιθανό να ξεμπλέξουν και να βάλουν άλλες ομάδες στην θέση τους.

Ο Κεραυνός Αγίου Παύλου με το 3ποντο την τελευταία αγωνιστικη που ήταν χρυσάι βρίσκεται στους 23 βαθμούς.

Στην 12-13-14 θέση γίνεται σκληρή μάχη για την επιβίωση.

Ο Κεραυνός Κολχικού με 19 βαθμούς βλέπει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ποντιακό σαν τελικό.

Στους 18 ο ΠΑΟΚ Σταυρού έπειτα από το τεράστιο διπλό του καλείται να κάνει μια ακόμα αγωνιστική υπέρβαση, έντος έδρας αυτή την φορά και κάνοντας έκκληση στον κόσμο του να στηρίξει στα δύσκολα, απέναντι στην πολύ φορμαρισμένη ομάδα της ΑΕ Φιλύρου.

Ο Εθνικός Λαγυνών (18β)έπειτα από την ήττα στο τέλος από τον 2ο Φοίνικα Πολίχνης θέλει να πάρει 3ποντο μέσα στο Περιβολάκι απέναντι στην φυσιολογικά υποβιβασθείσα ομάδα της Δόξας Περιβολακίου.

Το θρίλερ της παραμονής πιθανολογούμε ότι θα κρατήσει μέχρι την τελευταία αγωνιστική με περισσότερες ίσως ομάδες να συμμετέχουν σε αυτό ..