A1: Πήγε να γίνει ο «κακός» χαμός στα play off ανόδου, δεν κουνήθηκε όμως «φύλλο». Στις 19.30 τα νεότερα!

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΛΕΟΝ!!

Βαδίζουμε προς το τέλος με τα πρωταθλήματα να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και τις αγωνιστικές εκκρεμότητες να λιγοστεύουν..

Ξεκινώντας από την Α1, πήγε να γίνει ο κακός χαμός στην βαθμολογία στα play off ανόδου αλλά τελικά δεν κουνήθηκε «φύλλο». Η ΑΕΠ πήγε να ταράξει τις ισσοροπίες καθώς έφτασε κοντά σε ένα μεγάλο διπλό επί του Ηρακλή Θερμαικού όμως οι πρωτοπόροι επέστρεψαν και έφτασαν τελικά στην ισοπαλία, η οποία δεν τους Χαλασε αφού και το έτερο ζευγάρι Δόξα Ασσήρου-Παύλος Μελάς έμεινε στο Χ (3-3).

Η Δόξα έχασε σωρεία ευκαιριών, δεν τελείωσε ποτέ το παιχνίδι και ο «Στρατηγός» επέστρεψε και στις 3 περιπτώσεις που έμεινε πίσω στο σκορ αποδεικνύοντας πόσο σκληρή ομάδα είναι.

Με τα έως τώρα δεδομένα ο Ηρακλής Θερμαϊκού ενδέχεται να κάνει σκέψεις μπαράζ Γ Εθνικής στις 7.30 σήμερα Μ.Τετάρτη αφού με νίκη επί του Παύλου Μελά τσεκάρει εισιτήριο σαν 2ος για μπαράζ ανόδου Γ Εθνικής με την τελευταία αγωνιστική να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στο άλλο παιχνίδι Άσσηρος και ΑΕΠ συναντιούνται ξανά σε διάστημα 2 εβδομάδων με το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος να έχει πολύ ένταση.