Έκλεισε δυο Έλληνες ο Άρης

Ο Άρης ολοκλήρωσε μια σημαντική διπλή μεταγραφική κίνηση, συμφωνώντας με τον τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάδη και τον εξτρέμ Γιάννη Γιαννιώτα. Οι δυο Έλληνες ποδοσφαιριστές είχαν συμφωνήσει προφορικά από την προηγούμενη εβδομάδα και πλέον απομένει μόνο η επίσημη επικύρωση, που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Οι συμβάσεις που θα υπογράψουν είναι διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο (1+1). Οι Αθανασιάδης και Γιαννιώτας διαθέτουν εμπειρία τόσο από το ελληνικό πρωτάθλημα όσο και από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά το ρόστερ του Άρη για τη νέα σεζόν στη Super League.

Η κίνηση αυτή δείχνει την πρόθεση της διοίκησης του Άρη να ενισχύσει την ομάδα με εγνωσμένης αξίας Έλληνες παίκτες, ικανούς να δώσουν λύσεις σε κομβικές θέσεις του γηπέδου.