Χαμός με τα αποτελέσματα του σαββατοκύριακου στους ομίλους της Α Κατηγορίας..
Στον 3ο όμιλο 4 ομάδες παλεύουν για τον τίτλο και την 2η και 3η θέση.
Τα πάντα «ρευστά» στον ανατολικό όμιλο.
Στην νίκη της αγωνιστικής Ο ΑΟΚ Καρδίας και στο – 8 από την 3η θέση θα εξαντλήσει τις πιθανότητες του για αυτήν. Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2 τέρματα επί του Ποσειδώνα Καλαμαριάς, οι γαλάζιοι ισοφάρισαν σε 2-2 στο 58, «σφυροκόπησαν» για περίπου 30 λεπτά την εστία της Καρδίας αλλά σε αντεπίθεση η πράσινη στο 89 έκλεψαν το τρίποντο και έφεραν τα πάνω κάτω στην κορυφή.
Εκεί βρίσκεται η Αναγέννηση Ρυσίου. Μετά από χρόνια στην Α’ αρχίζουν να πιστεύουν ότι ο τίτλος και η Α1 είναι κοντά στο Ρύσιο. Με 48 βαθμούς βρίσκονται πρώτοι στο +1!! Το πρόγραμμα τους μάλιστα, έχει ομάδες που βρίσκονται στην 8η 11η 14η θέση μέχρι την τελευταία αγωνιστική και το ντέρμπι με τον Ορφέα Σουρωτής.
Ο Μαραθώνας στην 2η θέση με 47 βαθμούς ψάχνει το απόλυτο και μια γκέλα για να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι αρκετά φορμαρισμένος και δείχνει αποφασισμένος. Το ίδιο και Ορφέας Σουρωτής με 47 βαθμούς ομοίως και τριποντο στο 94 μέσα στα Βασιλικά.
Πληγωμένο θηρίο μοιάζει ο Ποσειδώνας Καλαμαριάς. Θα διεκδικήσει τουλάχιστον τις θέσεις 2-3 αν δεν προλάβει το πρωτάθλημα. Αλλάξαν τα δεδομένα και το ισχυρό προβάδισμα που κρατούσε στις αρχές του μηνός Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα φαίνεται να πάει στράφι.




