Α. Γενίκομσου “Κατόρθωμα να πάρουμε 14 βαθμούς στα play off και να βγούμε πρωταθλητές”

Ένα αρκετά σπουδαίο κατόρθωμα έχει καταφέρει να πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα ο Κεραυνός Κολχικού.. Ξεκινώντας από την 4η θέση των play off οι πράσινοι κατάφεραν να τερματίσουν πρώτοι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και μαζί την άνοδο στην Α’ κατηγορία. Από τους πρωτομάστορες αυτής της προσπάθειας ο προπονητής της ομάδας Αλέξης Γενίκομσου ο οποίος μιλώντας στο GoalPress μας είπε

Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που καταφέραμε

Στα play off ξεκινήσαμε τέταρτοι μ’ έναν βαθμό. Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που καταφέραμε να πάρουμε 14 βαθμούς στο μίνι αυτό πρωτάθλημα. Πίστευα πολύ στην ομάδα ότι αν μπαίναμε στα play off θα καταφέρναμε να πάρουμε την άνοδο.

Ξεκινήσαμε από το μηδέν

Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη σεζόν γιατί ο Κεραυνός προερχόταν από μια χρονιά απραξίας και ξεκινήσαμε από το μηδέν. Φτιάξαμε ένα γκρουπ με νεαρά παιδιά που πρώτη φορά έπαιζαν σε αντρική κατηγορία. Τον Ιανουάριο ενισχυθήκαμε και με κάποια έμπειρα παιδιά και φτιάξαμε ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά γιατί είχαμε ένα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και έδιναν το 120% σε κάθε προπόνηση και αγώνα.. Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Κολχικού που ήταν δίπλα μας από την πρώτη μέρα και έκανε ότι μπορούσε για μην μας λείψει τίποτα.