Α. Τζάλλας: “Ο Ποντιακός κοιτάει μόνο ψηλά!”

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε λίγο καιρό πριν ο προπονητής του Ποντιακού Πολυδενδρίου ιδιαίτερα χαρούμενος μίλησε στο goalpress λέγοντας μας

Δεν ήταν έκπληξη

Νιώθω πολύ  χαρούμενος από τη φετινή χρονιά . Επιστρέψαμε στην Α κατηγορία μετά από 13 χρόνια και ενώ περίμεναν να είμαστε από τα μεγάλα φαβορί για υποβιβασμό τερματίσαμε στην τέταρτη θέση !! Δεν ήταν έκπληξη καθώς δεχτήκαμε από πολύ κόσμο εξαιρετικά λόγια για την παρουσία της ομάδα μας.

Ο Ποντιακός αξίζει να βρίσκεται δίκαια στην Α

Ο Ποντιακός αξίζει να βρίσκεται δίκαια στην Α κατηγορία και ψηλότερα θα πω καθώς διαθέτει τεχνικό Τιμ με 2 συνεργάτες του προπονητή προπονητή τερματοφυλάκων, γυμνάστρια, συνεργασία με φυσιοθεραπευτή και οτιδήποτε άλλο διαθέτουν επαγγελματικές ομάδες . Ένα εκπληκτικό λαό που μας στηρίζει εντός εκτός , μια διοίκηση που λατρεύει το σύλλογο, ζει για το σύλλογο , αφιερώνει πολλές ώρες της ημέρας στο να βοηθήσει σε αρκετούς τομείς, σε παίχτες , διοικητικά , γηπεδικά και πολλά άλλα που τους κάνει να ξεχωρίζουν για τις ικανότητες τους .


Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου

Εγώ από τη μεριά μου για και ακόμα φορά θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου τον Οδυσσέα το Μπογδάνο και τον Παύλο τον Αποστολίδη, το προπονητή τερματοφυλάκων το Γρηγόρη το Νάστο και τη γυμανστρια μας τη Μελίνα την Πανίδου. Βάλαμε τις βάσεις και ξεκινάμε σαν αφετηρία από την 4η θέση για την επόμενη χρονιά . Κοιτάμε μόνο ψηλά !!