Συνέχεια…
Το απρόβλεπτο πρωτάθλημα της Α1 συνεχίζεται για ακόμα μια στροφή.
Είδαμε αποτελέσματα που αποδεικνύουν ότι όσοι δουλεύουν μεθοδευμένα, με μακροπρόθεσμο πλάνο, στοχευμένες επιλογές, δουλειά στην φυσική κατάσταση και τακτικό πλάνο δικαιώνονται.
ΔΟΞΑ ΑΣΣΗΡΟΥ
Μετά την 5αδα βρίσκουμε την Δόξα Ασσήρου στους 6 βαθμούς. Παρά την πολύ μεγάλη μεταγραφική της ενίσχυση η Δόξα φαίνεται να πληγώνεται από την αμυντική της συμπεριφορά παραχωρώντας μια ακόμα ισοπαλία στην 5η αγωνιστική. Όταν το ρόστερ της βρει ψυχολογία-αυτοπεποίθηση και λίγο τύχη, τα πράγματα σίγουρα θα πάνε πολύ καλύτερα για τους ασπρόμαυρους.
ΑΜΣ ΝΙΚΟΠΟΛΗ- ΝΙΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ
5 οι βαθμοί για Μεσημέρι και Νικόπολη. Νεοφώτιστοι και 2. Με διαφορετικά αγωνιστικά προφιλ. Η Νίκη ποντάρει πολλά σε συγκεκριμένους παίκτες «κλειδιά» που διαθέτει. Διαθέτει δυνατότητες αλλά και αδυναμίες. «Γρίφος» η συνέχεια της.
Η Νικόπολη με δύσκολο πρόγραμμα στην 1η 5αδα αγώνων κατόρθωσε να πάρει την 1η της νίκη στην κατηγορία μέσα στην Ευκαρπία. Σκληροτράχηλη ομάδα, που δίνει το 110% των δυνατοτήτων της σε κάθε αγώνα. Παίζει με πολύ δύναμη και παλεύει όλα τα παιχνίδια.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ– ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
Στους 4 βαθμούς ο Φοινικας Τούμπας που παρά τις υψηλές βλέψεις του δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Τα έχει με την ατυχία του και τις διαιτητικές αποφάσεις, ελπίζοντας σε καλύτερη συνέχεια. Πήγε για την ολική ανατροπή από το 0-2 στο 3-2 αλλά βρέθηκε ισόπαλος με τον ΑΣ Νεάπολης.
Ιδια βαθμολογία για την Νίκη Ευκαρπίας που ή ήττα από την Νικόπολη την οδήγησε σε πισωγύρισμα. Ομάδα ικανή για μεγάλα πράγματα η Νίκη. Ψάχνει να βρει αγωνιστική σταθερότητα.




