Ακόμα σκοράρουν στο Φίλυρο: Αίας – Κολχικό 6-5!

Με τον καλύτερο τρόπο αποζημίωσε η “πρεμιέρα” του 2024 όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν στο γήπεδο του Φιλύρου και να παρακολουθήσουν το πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Αία και στον Κεραυνό Κολχικού.

Στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ο Αίας πέτυχε μεγάλη νίκη επικρατώντας με 6-5 επί του Κολχικού σε ένα παιχνίδι όπου είχε συνολικά 11 γκολ, δύο ανατροπές, δύο σοβαρούς τραυματισμούς, ένα πετυχημένο ντεμπούτο, μία χρυσή αλλαγή και πολλές και πλούσιες φάσεις.

Παίρνοντας τα πράγματα με την σειρά το σκορ άνοιξαν οι ερυθρόλευκοι για να έρθει αμεσότατη “απάντηση” από το Κολχικό το οποίο πήρε “αέρα” δύο τερμάτων εφόσον προηγήθηκε με 1-3.

Στην συνέχεια ο Αίας δεν το “έβαλε” κάτω επέστρεψε από το “ναδίρ” και πέτυχε την ανατροπή γυρνώντας το ματς σε 4-3. Από και και πέρα το Κολχικό ισοφάριζε και ο Αίας απαντούσε με το σκορ να σταματάει στο εντυπωσιακό 6-5.

΄Άκρως πετυχημένο το ντεμπούτο του Φαρμάκη ο οποίος αν και πέρασε ως αλλαγή πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δύο σοβαρούς τραυματισμούς με τους Τσατσά και Τσεβρεντζή να αποχωρούν τραυματίες.

Τα 11 γκολ σημείωσαν οι Γαβρίδης (2), Φαρμάκης, Τσεβρεντζής , Πολύμερος και Χυμιτίδης για τον Αίαντα καθώς και οι Γίλης (2), Καλαμποκάς, Μυλωνάς και Παπαδόπουλος για τον Κεραυνό.