Αναγέννηση Ν. Ρυσίου: Ανακοίνωσε μια ανανέωση και μια απόκτηση ποδοσφαιριστή

Οι ανακοινώσεις της ομάδας:

“Η διοίκηση της ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας για μια ακόμα χρονιά με τον κ.ΑΡΣΕΝΙΔΗ ΛΕΩΝΙΔΑ. Ο έμπειρος προπονητής που κατέκτησε το πρωτάθλημα ειδικής κατηγορίας,καθώς και το super-cup με την κ14 του ΑΡΗ,θα παραμείνει στην θέση του υπεύθυνου ακαδημιών της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ και για την χρονιά 2023-2024.
Στόχος της συνεργασίας αυτής, υπήρξε από την αρχή, ή συνεχής αναβάθμιση του πλαισίου λειτουργίας των ακαδημιών, με σεβασμό στις αξίες και τα αθλητικά ιδεώδη που χαρακτηριζουν τον σύλλογο μας.
Με όπλα τις αναμφισβητητες ποδοσφαιριστές του γνώσεις,την μεγάλη προπονητική του εμπειρία,αλλά κυρίως το πάθος και την όρεξη για δουλειά, κατάφερε από την αρχή να κερδίσει την εμπιστοσύνη των παιδιών και των γονέων τους.
Το έργο του κ.Αρσενιδη και των εξαιρετων συνεργατων του κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχημένο μέχρι σήμερα και ευχόμαστε η συνεργασία αυτη να κρατήσει για πολλά χρόνια ακόμα!!

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν.ΡΥΣΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μάνο Καρσίκη.
Πρόκειται για έναν έμπειρο τερματοφύλακα με πολλές παραστάσεις, ο οποίος έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ελευθεριακό, Αν. Χαλκηδόνας, Αν. Επανωμής, Αστ.Ραιδεστού, Νίκη Μεσημερίου και ΑΟ Σημαντρων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις με το ήθος και τις ικανότητες του!
Μάνο, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Ν.ΡΥΣΙΟΥ και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!!”