Απίστευτα πράγματα: Ομάδα δεν κατέβηκε στο B’ ημίχρονο για να μην πάρει τον τίτλο ο αντίπαλος!

Απίστευτα σκηνικά στη Ρόδο, όπου ο Ταξιάρχης Καλάθου επικρατούσε με 7-0 στο α’ ημίχρονο κόντρα στα Ελάφια Ρόδου και ήθελε άλλα οκτώ για να πάρει τον τίτλο στη Γ’ Κατηγορία, όμως η ομάδα του Ευθύμη Ράδου δεν βγήκε να παίξει στο β’ ημίχρονο!

Τρομερά πράγματα συνέβησαν σήμερα στο Ε.Α.Κ. Ρόδου, στο παιχνίδι ανάμεσα στα Ελάφια Ρόδου και τον Ταξιάρχη Καλάθου, το οποίο δεν συνεχίστηκε μετά το ημίχρονο, αφού οι γηπεδούχοι δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ταξιάρχης Καλάθου ήθελε νίκη με διαφορά 15 γκολ (κάτι που πιθανό να πετύχαινε λόγω της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων…) για να κατακτήσει τον τίτλο.

Στο ημίχρονο η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη προηγήθηκε με 0-7 και είχε βάλει ως στόχο να πετύχει άλλα οκτώ γκολ για να κόψει πρώτη το νήμα. Όμως υπολόγιζε χωρίς τα Ελάφια Ρόδου, τα οποία αποφάσισαν να μην βγουν στον αγωνιστικό χώρο στο β’ ημίχρονο, οπότε ο διαιτητής Βλάχος έκλεισε στο ημίχρονο το φύλλο αγώνα. Παρά τις παραινέσεις των ανθρώπων του Ταξιάρχη Καλάθου να βγουν και να παίξουν, αυτό δεν έγινε ποτέ και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε στο ημίχρονο το ματς.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα στο παιχνίδι, που δεν ολοκληρώθηκε, η Ασπίδα Σαλάκου στέφθηκε πρωταθλήτρια Γ’ Κατηγορίας και μαζί με τον Ταξιάρχη Καλάθου ανεβαίνουν στη Β’ Κατηγορία.

Πηγή: SDNA