Αργυρόπουλος: “Ελπίζουμε σε συνέχεια ανάλογη της μέχρι τώρα πορείας μας!”

Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕ Ευόσμου, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και με αφορμή τον επόμενο αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Η συνέχεια ελπίζουμε πως θα είναι αναλογη της μέχρι τώρα πορείας μας, δουλεύουμε καθημερινά για να φροντίσουμε πως θα είναι.

Ολοκληρώσαμε τον πρώτο γύρο με μια καλή διαφορά από τους υπόλοιπους διεκδικητές και στόχος μας είναι να τη διατηρήσουμε αν όχι να την αυξήσουμε».

Για το αυριανό παιχνίδι:

«Το αυριανό παιχνίδι κρύβει κινδύνους, σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ντέρμπι με τη μορφή που ήταν το παιχνίδι στην Άσσηρο την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά σίγουρα όταν παίζεις με τον Ηρακλή Αμπελόκηπων μια τόσο ιστορική ομάδα με παίκτες μέσα που έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες κατηγορίες δεν μπορείς να είσαι ήσυχος.Αν είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει να είμαστε πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για τις αλλαγές γηπέδων και έδρας:

«Η ομάδα έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να μην καταλαβαίνει απο αλλαγές έδρας η απο παιχνίδια εκτός έδρας . Παίζει για να κερδίζει κάθε παιχνίδι . Να έχουμε υγεία στο σύλλογο όλοι και να παραμείνουμε πρωτοι μέχρι τέλους».