ΑΣ Νεάπολης: Η επιτομή της ομάδας με τρίπτυχο αρχών: Οργάνωση- Πλάνο- Υπομονή

ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ : Η επιτομή της ομάδας με τρίπτυχο αρχών: ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΠΛΑΝΟ-ΥΠΟΜΟΝΗ και στο βάθος…ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι ασπρόμαυροι του coach Ασλανίδη, ενός ανθρώπου επαγγελματία στον χώρο του ποδοσφαίρου, φέτος την “είδαν” αλλιώς και πηγαίνουν για μεγάλα πράγματα.!! Μαζί του είναι και ο Κώστας Μωυσιάδης και Φώτης Ξηρογιάννης των οποίων η δουλειά είναι αξιόλογη εξίσου.

Όσοι ζουν από κοντά και γνωρίζουν την λειτουργία του σωματείου της Νεάπολης προεξάρχοντος του κύριου Ασλανίιδη, ο οποίος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε όλη την λειτουργία της ομάδας (από τις ακαδημίες μέχρι και την ανδρική ομάδα), σίγουρα δεν εκπλήσσονται για την σταδιακή εξέλιξη και τον πρωταθλητισμό που στοχεύει να κάνει φέτος στην Ά κατηγορία.

Δουλεύοντας σε πρότυπα ΠΑΟΚ όλες οι ηλικιακές ομάδες του συλλόγου, αποδεικνύουν ότι όταν υπάρχουν σταθερές βάσεις, οργάνωση, υλικοτεχνικός εξοπλισμός και άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις τότε και μόνο τότε με «σκληρή» και στοχευμένη δουλειά μπορείς να φτάσεις βήμα-βήμα στην κορυφή!

Ήδη από πέρυσι ο ΑΣ με πορεία πρωταθλητισμού στο 2ο μισό, μπήκε στα play-off ανόδου και παρότι δεν κατάφερε να ανέλθει κατηγορία, έδειξε τις δυνατότητες του. Φέτος, με λίγες και συγκεκριμένες ποιοτικές-έμπειρες προσθήκες στο μεσοεπιθετικό του τρίο (Τσιγγερλιωτη-Καραντασιαδη-Δεδούση) διατηρώντας το 9αρι του, Λ. Μωυσιάδη και στηριζόμενος και πάλι στα «δουλέμενα» από τον coach νεαρά παιδιά προερχόμενα από την ακαδημία του συλλόγου, έχει κάνει ήδη το 2×2 στο πρωτάθλημα και έχει θέσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!

Με όπλο την πολύ καλή φυσική κατάσταση της (προϊόν των απαιτητικών εβδομαδιαίων προπονητικών μονάδων του coach), την προσήλωση στην τακτική προσέγγιση και την εμπειρία των 3-4 που απαρτίζουν το ρόστερ, σίγουρα αξίζει τον ΑΣ Νέαπολης, να τον δεις και να τον παρακολουθήσεις!

Σίγουρα ένα μικρό παράπονο των ιθυνόντων του συλλόγου είναι η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο Στρεμπενιωώη.. Με την ομάδα να φιγουράρει στην πρώτη θέση και να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο με παιδιά από τα «σπλάχνα» της, σίγουρα αυτή η προσπάθεια αξίζει να στηριχθεί!