Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου: Ανοχή και υπομονή τέλος

Ένας Κραυγαλέος Κύκλος Λάθους

Ανοχή και υπομονή τέλος!

Από την αρχή της σεζόν παίρναμε μηνύματα για την πλοκή του σεναρίου.Σε κάποιους δεν άρεσε η επιστροφή του Ατρόμητου Αγίου Αντωνίου στα πρωταθλήματα. Κάποιοι δεν χάρηκαν που μία ομάδα ρομαντικώνή τελικάανόητων(κι εμείς οι ίδιοι αναρωτιόμαστε πλέον) θέλησε να αναγεννήσει την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα,ώστε να υπάρχει μια κυψέλη ερασιτεχνικού αθλητισμού στον τόπο τους, ως διέξοδος για τους νέους της περιοχής.

Έχουμε δει πολλά, προθεσμίες να αλλάζουν σιωπηρά, γκολ να μετράνε από την εξωτερική πλευρά των δικτύων, ανύπαρκτα οφσάιντ, ανύπαρκτα πέναλτιεις βάρος μίας ομάδας που παλεύει με ιδρώτα κι αίμα να «σώσει» την κατηγορία (σκεφτείτε να διεκδικούσαμε κάτι παραπάνω…). Όμως, το πιο πρόσφατο επεισόδιο υπερβαίνει κάθε όριο: η σκανδαλώδης διαιτησία από τον κ. Τοπαλή και τους βοηθούς του, κκ. Στεφανίδη και Δημητριάδη, έθεσε την ακεραιότητα του παιχνιδιού υπό αμφισβήτηση.

Προφανώς, οι πρωταγωνιστές του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Ραιδεστού προβληματίστηκαν που η ουραγός του ομίλου κοίταξε στα μάτια μία από τις πρωταγωνίστριες ομάδες και φρόντισαν,σε σχεδόν αλλεπάλληλες φάσες και με σκορ 0-0, να αρνηθούν καταφανές πέναλτι σε τράβηγμα εντός περιοχής και στην επόμενη φάση, να αρνηθούν τον ορισμό της κόκκινης κάρτας, σε ανατροπή εκτός περιοχής του επιθετικού μας από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο οποίος ήταν τελευταίος παίκτης, λίγο πριν ο πρώτος σκοράρεισε κενή εστία!Αλήθεια, αναρωτιόμαστε αν ο κ. Τοπαλής έχει περάσει τα τέστπου προβλέπονται για τους διαιτητές, γιατί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν το έδειξε!

Κύριοι της διαιτησίας και συνολικά της διοργανώτριας αρχής, ανεχθήκαμε πολλά χωρίς την παραμικρή αντίδραση, αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Η σιωπή μας τερματίζεται εδώ!Δεν θα επιτρέψουμε άλλο σε κανέναν, είτε ονομάζεται Τοπαλής είτε όχι, να παίζει και να χλευάζει τη δέσμευση, τη θυσία και τον ιδρώτα που χύνουμε, για να μπορεί αυτός ο σύλλογος να υπάρχει ως ομάδα και να ανταποκρίνεται στην καθημερινότητα, αλλά και τις υπέρογκες οικονομικές απαιτήσεις, που πλέον απαιτούνται για έναν – υποτίθεται – ερασιτεχνικό σύλλογο.

Ζητάμε δίκαιο παιχνίδι, διαφάνεια στη διαιτησία και σεβασμό στην αθλητική ακεραιότητα. Ο αγώνας μας συνεχίζεται – όχι μόνο για την επιβίωση μας στις κατηγορίες αλλά και για τη διαφύλαξη των αξιών που πρεσβεύει ο Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου. Αφήστε μας, εάν υποβιβαστούμε, να γίνει καθαρά αγωνιστικά, και σταματήστε να υποθάλπετε καταστάσεις!

Η υπομονή και η ανοχή μας έφτασε στο τέλος! Η σιωπή δεν είναι πλέον επιλογή. Η ώρα της δράσης έφτασε. Και θα δράσουμε!

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΜΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ