Ατρόμητος Τριαδίου: Προχώρησε σε νέες προσθήκες

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Νέος Τεχνικός Διευθυντής.
——————————————
Καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του συλλόγου μας τον γνώριμο για εμάς από την προηγούμενη θητεία του ως προπονητής του ανδρικού τμήματος Κο Αθανάσιο Σαραφιανό , ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας μας.
Απόφοιτος της σχολής επιστήμης φυσικής αγωγής κι αθλητισμού του ΑΠΘ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο, κάτοχος διπλώματος UEFA B και μεταπτυχιακού (Master of arts in business management), πιστοποιημένος αναλυτής προπόνησης – αγώνων κι ενεργός προπονητής σε αναπτυξιακές ηλικίες (ΠΑΕ Αρης τμήματα Κ8-Κ14 από 2011-2018) κι ανδρικού επιπέδου (ανδρική ομάδα Ατρόμητος Τριαδίου 2018-2019 και 2021-2022). Τα τελευταία έξι χρόνια (2017-2023) υπήρξε συνιδιοκτήτης της σχολής Victus H.P.C. κι υπεύθυνος ατομικής βελτίωσης τεχνικοτακτικής απόδοσης ποδοσφαιριστών.
Στόχοι της συνεργασίας μας είναι η ανάπτυξη μεθοδολογίας κι οργάνωσης μοντέλων προπόνησης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο για όλα τα παιδιά-αθλητές ανεξαρτήτου ηλικίας και η ολοκλήρωση σωστής νοοτροπίας εντός κι εκτός γηπέδου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση, την κριτική σκέψη, το ομαδικό πνεύμα.
Το συγκεκριμένο πλάνο διευκολύνεται από τις άρτιες εγκαταστάσεις του συλλόγου (κανονικών διαστάσεων γήπεδο με χλοοτάπητα κι έξτρα βοηθητικό χώρο, πλαστικό γήπεδο 7×7 και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο) και την ενασχόληση πτυχιούχων, καταρτισμένων προπονητών που συνθέτουν μία ολοκληρωμένη προπονητική ομάδα. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μια αγαστή συνεργασία.

Καλή αρχή Θανάση!