Αύριο: Νίκη Ευκαρπίας- Καμπανιακός για τον 1ο τίτλο της χρονιάς

H νέα αγωνιστική περίοδος 2023 – 2024 της ΕΠΣ Μακεδονίας θα αρχίσει με τη διεξαγωγή του αγώνα SUPER CUP 2023 και θα τεθούν αντιμέτωποι η Νίκη Ευκαρπίας, πρωταθλήτρια της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας περ. 2022 – 2023 και ο Καμπανιακός, κυπελλούχος της Ενωσης περ. 2022 – 2023. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17.30 στο γήπεδο Μακεδονικού.

Στη διάθεσή του προπονητή της Νίκης Ευκαρπίας, Ιωάννη Καμπουρίδη και του βοηθού του, Δημήτρη Ταξίδη θα είναι οι ποδοσφαιριστές: Γιώτας Αθανάσιος, Ανδρεάκος Δημήτρης, Δεληζάνος Δημήτρης, Καραγιαννίδης Γεώργιος, Ιβανίδης Δαβίδ, Πεχλιβανίδης Ιορδάνης, Σουλίδης Νικόλαος, Μποζίδης Μιχαήλ, Γουνόπουλος Νικόλαος, Ξανθόπουλος Χρήστος, Μάρτος Λουκάς, Βουτηράς Ιωάννης, Σίκος Ευστάθιος, Καραπατσιάς Βασίλειος, Αγγελίδης Σταύρος, Παπαδόπουλος Αλέξιος, Ιγνατίου Κωνσταντίνος, Τομπουλίδης Χρήστος, Νικολαϊδης Αλέξανδρος, Ζαλίδας Λάζαρος και Πόλας Ανδρέας.

Στη διάθεση του προπονητή του Καμπανιακού, Σωτήρη Αυγέρου και του βοηθού του, Χάρη Σαββαϊδη θα είναι οι ποδοσφαιριστές: Φωτιάδης Θοδωρής, Κοασίδης Θοδωρής, Χουσεϊνογλου Ραφαήλ, Καράδαλης Δημήτρης, Καλπακίδης Θανάσης, Δήμου Φώτης, Παπάζης Πέτρος, Παντέλης Παναγιώτης, Αλιμπαρούτης Γιώργος, Μυγδαλιάς Βασίλης, Doci Ergys, Δήμου Στάθης, Μπουμπίδης Βαγγέλης, Μητρούδης Νίκος, Αποστολίδης Νίκος, Σαβράμης Δημήτρης, Ζλάτκος Αργύρης, Παναγιωτόπουλος Γιώργος, Καπουσούζης Χρήστος, Σαλπιγγίδης Γιώργος, Μπόγιας Αλέξανδρος και Κουϊμτζής Απόστολος.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Άγγελος Αγγελάκης, o οποίος θα έχει ως βοηθούς τους κ.κ. Νικόλαο Τοροσιάδη και Βασίλειο Χατζηβασιλείου, ενώ χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος. Παρατηρητής αγώνα θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σιουραντάνης και την παροχή α’ βοηθειών θα παρέχει η κ. Χριστίνα Γούγουλη.

Στον συγκεκριμένο αγώνα θα υπάρχει εισιτήριο γενικής εισόδου στο γήπεδο αξίας 5,00 ευρώ και όλα τα έσοδα από το SUPER CUP 2023 θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που δημιούργησε η ΕΠΣΜ για την κάλυψη των χειρουργικών επεμβάσεων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών που θα ΕΚΔΟΣΗ