Χ. Μαλιάτσος: “Με δουλειά και προσήλωση πιστεύω θα φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας”

Οι δύο ήττες της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και μάλιστα με το “βαρύ” 4-0 έδωσαν την σειρά τους σε δύο ισάριθμα θετικά αποτελέσματα.

Απέναντι σε Αχιλλέα Τριανδρίας και Ακρίτες Συκεών οι πράσινοι μετράνε συνολικά τέσσερις βαθμούς και δύο καλές εμφανίσεις.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας Χρήστος Μαλιάτσος μας είπε για την χρονιά μέχρι τώρα

Δεν είμαστε πολύ ικανοποιημένοι

Δεν είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την αρχή μας στο πρωτάθλημα. Με το κάθε παιχνίδι σιγά -σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας ως ομάδα. Αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε το τι έχουμε υποχρέωση να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να φέρνουμε αποτέλεσμα και αυτό φάνηκε στις τελευταίες αγωνιστικές.

Πάντα πρέπει να προσπαθείς

Προσωπικά, προσπαθώ να δουλεύω ώστε να βελτιώνομαι κάθε μέρα και να βοηθάω την ομάδα όσο γίνεται περισσότερο. Πάντα πρέπει να προσπαθείς για το κάτι παραπάνω και έτσι σκεφτόμαστε όλα τα παιδιά στην ομάδα. Το πρωτάθλημα είναι αρκετά ανταγωνιστικό αλλά με δουλειά και προσήλωση πιστεύω θα φέρουμε εις πέρας τους στόχους μας.