Δ. Καρακίτσος: “Η Κριθιά είχε πολλές δυσκολίες στην διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά νομίζω τα κατάφερε”

Πολύ καλό κλίμα επικρατεί στο στρατόπεδο του Ελλήσποντου Κριθιάς ύστερα από την “κατάληψη” της δεύτερης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην Β’ κατηγορία. Ιδιαίτερα χαρούμενος τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη της αγωνιστικής περιόδου μίλησε στo Goalpress ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Δημήτρης Καρακίτσος

Ξεκινώντας την φετινή χρόνια θέσαμε σαν στόχο την άνοδο του Ελλησπόντου Κριθιάς στην Β’ κατηγορία και την επιστροφή του εκεί που του ανήκει. Είχαμε πολλές δυσκολίες στην διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά καταφέραμε όλοι μαζί σαν οικογένεια να είμαστε τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος όχι μόνο κοντά στο να καταφέρουμε τον στόχο μας αλλά και να διεκδικούμε το πρωτάθλημα.

Προσωπικά για τον εαυτό μου δουλειά μου είναι να μην δέχεται η ομάδα τέρματα και νομίζω πως τα έχουμε καταφέρει σχετικά καλά μέχρι τώρα. Για το μόνο που θα μπορούσα να πω ότι είμαι λίγο στεναχωρημένος είναι ότι δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου σε κάποιους αγώνες λόγω τραυματισμού.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον νέο προπονητή της ομάδας τον Βασίλη Κιπλακίδη για την στήριξη του πρώτον προσωπικά σε εμένα και δεύτερον για την ψυχολογική τόνωση που μας έδωσε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Τέλος, επειδή ξέρω σαν παίκτης ότι όλα τα παιδιά φέτος τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο και πολλοί από εμάς παίζουμε και αρκετά παιχνίδια με τραυματισμούς θέλω να τους πω πως ότι και να γίνει είστε Λιοντάρια.