Δόξα Ρετζικίου: Οι αποφάσεις των διαιτητών μας στέρησαν μια μεγάλη νίκη

Η Δόξα Ρετζικίου εξέδωσε ανακοίνωση μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό Σοχού (0-0) έχοντας αρκετά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Τζίκα και των βοηθών του.

Η ανακοίνωση:

Η Δόξα Ρετζικίου κοίταξε στα..μάτια τον πρωτοπόρο Εθνικό Σοχού, όμως οι αποφάσεις των διαιτητών μας στέρησαν να πετύχουμε μια μεγάλη νίκη που θα μας έφερνε σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση. Παρόλα αυτά οι παίκτες μας κατάφεραν να πάρουν έναν σημαντικό βαθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας του Πρωταθλήματος.

Πιστεύουμε ότι δεν χρειάζεται τη σφυρίχτρα ο Σοχός για να βρίσκεται στην κορυφή. Αλλά στο σημερινό μεταξύ μας παιχνίδι δεν μπορούμε να μην…φωνάξουμε για τουλάχιστον μία παράβαση πέναλτι, αλλά και για πολλά φάουλ που δεν μας δόθηκαν και θα μπορούσαμε να γίνουμε απειλητικοί προς τα καρέ του Εθνικού.

Όσο και για τη θέρμανση που επικαλείται η φιλοξενούμενη ομάδα θέλουμε να τους επισημάνουμε ότι το γήπεδο είναι Δημοτικό οπότε δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το γεγονός ότι δεν υπήρχε ζέστη μέσα στα αποδυτήρια, το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουμε και εμείς ως γηπεδούχοι.

Υ.Γ.Το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο χωρίς…θέρμανση και σφυρίχτρες!