Ένας πρώην «κάτοικος» Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει τη Νίκη Ευκαρπίας

Η Ανάρτηση της Νίκης Ευκαρπίας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Κιλκίς και την Α1.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Βασίλη Αντωνιάδη, ο Βασίλης γεννηθείς το 1960 με καταγωγή από την Τέρπυλο Κιλκίς είναι ο μοναδικός συντοπίτης μας που έχει κοουτσάρει ομάδα (Ηρακλής Θεσσαλονίκης) στην Α’ Εθνική και τον έχει βγάλει και Ευρώπη. Θα επιχειρήσουμε να κάνουμε μια αναδρομή στο πλούσιο βιογραφικό του:

Η τεράστια καριέρα ξεκίνησε από τον ιστορικό Αχιλλέα Κιλκίς, στον Ηρακλή την πρώτη χρονιά είναι βοηθός προπονητή του Ντούσαν μιτόσεβιτς, την επόμενη αναλαμβάνει πρώτος προπονητής βγάζει τον Ηρακλή Ευρώπη και παραμένει για 3 Χρόνια, Πιερικό 2 Χρόνια Β Εθνική, καλαμαριά 1 χρόνο Β Εθνική, Νίκη Βόλου 1 χρονιά, ολυμπιακού Βόλου Β Εθνική 1 χρονιά, Τρίκαλα Β Εθνική 1 χρονιά, Καστοριά Β Εθνική για 1 χρονιά, Κέρκυρα Γ Εθνική πήρε πρωτάθλημα και συνέχεια Β Εθνική για ένα έτος ακόμη, Παναιτωλικό Β Εθνική για 2 Χρόνια, Καλαμάτα Β Εθνική για 2 Χρόνια, Μεσσηνιακός Γ Εθνική 1 χρόνο, Αγροτικό αστέρα 2 έτη στην Γ και στην Β Εθνική κατηγορία,

Θρασύβουλο 1 έτος στην Β Εθνική, Κορδελιό Γ Εθνική πήρε ντάμπλ, στον Πανσερραϊκο διετέλεσε για 2 Χρόνια τεχνικός διευθυντής στην Σούπερ λίγκα επίσης στον Πανσερραϊκο ήταν προπονητής 4 Χρόνια παίρνοντας πρωτάθλημα στην Β Εθνική, Νάουσα 1 χρόνο Β Εθνική. Τα τελευταία χρόνια ήταν σκάουτερ του Ολυμπιακού Πειραιώς για 4 συναπτά έτη.

Όπως καταλαβαίνετε ένας άνθρωπος με αυτό το βιογραφικό σε μία ομάδα η βοήθεια του είναι σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα. Καλώς όρισες στην οικογένεια της Νίκης Ευκαρπίας κόουτς.