Επίσημη απάντηση Παύλου Μελά στον Χ. Τεντόγλου

Αυτούσια η απάντηση του ΑΟ Παύλος Μελάς:

Απάντηση της Διοίκησης του ΑΟ Παύλου Μελά στην συνέντευξη του πρώην προπονητή μας Χρήστου Τεντόγλου.

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε χθές στο goalpress.gr μια συνέντευξη, “εξομολόγηση” όπως αναφέρθηκε από τον πρώην προπονητή μας κύριο Τεντόγλου.

Επειδή διαβάσαμε πολλά στρεβλά και αναληθή σχόλια, αν και στην αρχή είπαμε να μην ασχοληθούμε, ως Διοίκηση όμως μια ιστορικής και υγειούς ομάδας όπως ο ΑΟ Παύλος Μελάς οφείλουμε να απαντήσουμε στον φίλαθλο κόσμο να γνωρίζει την πραγματικότητα.

Όταν έγινε η πρόσληψη του προπονητή Τεντόγλου ο ίδιος ήξερε σε ποιά ομάδα ήρθε και ήξερε τους στόχους της Διοίκησης που ήταν να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα χωρίς να βάζουμε το μαχαίρι στο λαιμό κανενός για άνοδο, όπως και κατάκτηση του κυπέλλου. Κανένας προπονητής δεν θέτει μόνος του τους στόχους μια ομάδος. Η Διοίκηση βάζει τους στόχους.

Ο κύριος Τεντόγλου όταν ανέλαβε προπονητής είχε ότι υλικοτεχνική υποστήριξη ζήτησε και με το παραπάνω, ανθρώπινο δυναμικό και πραγματοποιήθηκαν όσες μεταγραφές ήθελε και ζήτησε χωρίς κανένας να του αρνηθεί οτιδήποτε. Με λίγα λόγια έφτιαξε μια ομάδα όπως την ήθελε.

Επιπλέον είχε στην διάθεσή του δύο γήπεδα το πλαστικό των ακαδημιών και το χόρτο του ΕΑΚ Σταυρούπολης για προετοιμασία και προπονήσεις. Ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το γήπεδο είναι ένα τεράστιο ψέμα και φτηνή δικαιολογία. Το γήπεδο έκλεισε ξαφνικά από τον εργολάβο και την Γενική Γραμματεία για 2 μήνες για να τοποθετηθεί το κουλουάρ. Πράγματι οι προπονήσεις έγιναν στο πλαστικό γήπεδό μας εκείνη την περίοδο των δύο μηνών καθώς οι προσπάθειες του Προέδρου μας να βρούμε γήπεδο εντός ή εκτός Δήμου Παύλου Μελά ήταν άκαρπες, καμία ομάδα δεν ήθελε να δώσει το γήπεδό της εκείνη την περίοδο. Όμως και πάλι ο Πρόεδρός μας κατάφερε λόγω των καλών σχέσεών του με τον Μακεδονικό να βρεί για 1-2 προπονήσεις την εβδομάδα γήπεδο για προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού στην Ευκαρπία. Τα παιχνίδια μας γίνονταν την ίδια περίοδο στο γήπεδο της Νίκης Ευκαρπίας. Να θυμίσουμε ότι ομάδες που παίζουν στα μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική δεν είχαν δικό τους γήπεδο και έκαναν προπονήσεις δεξιά και αριστερά. Τί να πούνε αυτοί τότε;

Επίσης να θυμίσουμε στον πρώην προπονητή μας ότι δύο φορές υπέβαλε την παραίτησή του μέσα στην χρονιά και η Διοίκηση τον στήριξε και ανακάλεσε παρ’ όλο που έκανε το αντιεπαγγελματικό παράπτωμα να φύγει από τον πάγκο μας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα 10′ πριν λήξει το παιχνίδι αφήνοντας όλους άναυδους.

Επίσης να αναφέρουμε ότι τους παίκτες που εξυμνεί τώρα στις δηλώσεις του, τις δύο φορές που παραιτήθηκε τους έλεγε ότι δεν μπορούν και δεν είναι ικανοί να δικαιώσουν τις προσωπικές του προσδοκίες! Δικές του κουβέντες…

Τέλος να αναφέρουμε ότι φυσικά δεν ήταν απόφασή του να αποχωρήσει, αφού η ομάδα έλυσε την συνεργασία μαζί του.

Επίσης δεν χρειάζεται να αναφέρουμε για το αν είναι ή όχι ισχυρή η Διοίκηση του ΑΟ Παύλου Μελά και ο Πρόεδρός μας. Αυτό το έχει δείξει μέσα στα χρόνια με το παραπάνω. Αυτή είναι και η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με τον κύριο Τεντόγλου. Καλό θα είναι την στεναχώρια του να την διαχειρίζεται καλύτερα.

Εμείς τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία για τον ίδιο και την οικογένειά του και κάθε επιτυχία στην επόμενη ομάδα του, αλλά και στην προπονητική διαδρομή στο μέλλον.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Α.Ο.ΠΑΥΛΟΣΜΕΛΑΣ Α.Ο.ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ"