ΕΠΣΜ: Μεταγραφικό «παζάρι»: στο φουλ οι μηχανές!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ «ΠΑΖΑΡΙ» ΕΠΣΜ: ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ!!!

Με τις ελευθέρας ανά χείρας πλέον οι ποδοσφαιριστές μπορούν να διαπραγματευτούν και επίσημα τον επόμενο ποδοσφαιρικό τους προορισμό χωρίς να μένουν μόνο σε συζητήσεις. Υπάρχουν φυσικά πολλές κατηγορίες παικτών.

Οι νέοι-ταλαντούχοι που ψάχνουν να διακριθούν και είναι γεμάτοι όρεξη και δίψα για προπόνηση και ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Οι ποδοσφαιριστές που έκαναν μια πολύ καλή χρονιά ατομικά με στατιστικά τα οποία καλώς η κακώς δεν αμφισβητούνται και θέλουν με αυτό τον τρόπο να μετουσιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτό το επίτευγμα.

Οι ποδοσφαιριστές που κατόρθωσαν να κατακτήσουν τον στόχο τους με τις προηγούμενες ομάδες τους έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές και επομένως όταν τους «παίρνεις» γνωρίζεις ότι πρόκειται για ένα σίγουρο «ομόλογο».

Οι ποδοσφαιριστές που πλέον κατεβαίνουν επίπεδο λόγω άλλων υποχρεώσεων (δουλειάς-οικογένειας). Αυτοί που θέλουν να βρίσκονται σε μια ομάδα και δεν δεσμεύουν και δεν δεσμεύονται. Όπως κάτσει και όποτε μπορώ. Καλώς η κακώς το ποδοσφαιρικό βιογραφικό και η πορεία του καθενός την προηγούμενη σεζόν είτε τις προηγούμενες αποτελούν στοιχεία που δεν χωρούν αμφισβήτησης. Επομένως πας με την «πεπατημένη» και την εμπειρία ή στοχεύεις σε νέα ταλέντα με όρεξη που όμως έχουν απειρία και βαδίζεις λίγο στα τυφλά;

Στην Α1 βλέπουμε να σχηματίζεται ένας όμιλος με ομάδες 3 ταχυτήτων μέχρι στιγμής με μια 5αδα από αυτές να ξεχωρίζουν να ακολουθεί μια 3-4αδα και οι υπόλοιπες να ψάχνουν και να ψάχνονται.

Στην Α ακόμη τα πράγματα είναι «θολά».. Υπάρχουν κάποιες ιστορικές ομάδες στην κατηγορία αλλά μέχρι στιγμής πάνε αργά και σταθερά χωρίς να έχει ξεχωρίσει κάποια. Στην Β αντιθέτως επικρατεί «τρέλα» με 3-4 ομάδες να έχουν πυροδοτήσει μεταγραφικές βόμβες και να ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά.