Η Α1 παίζει μπάλα αύριο Μ. Τετάρτη: Σέντρα στις 17.30 στην Χαλάστρα

Η Α1 ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΤΗΝ Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣΜ!!

Σέντρα στις 17.30 σε Χαλάστρα και Άσσηρο..

EUROLAMP Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ PLAY OFF (2η αγωνιστική)

Ηρακλής Θερμαϊκού -Παύλος Μελάς

Όλα τα βλέμματα της ΕΠΣΜ συγκεντρώνονται στο ντέρμπι των play off. Τεράστιας σημασίας το παιχνίδι με τους γηπεδούχους να θέλουν την νίκη, η οποία θα τους οδηγήσει στα μπαραζ ανόδου στην Γ’ Εθνική ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι δεν «χαρίζονται» σε κανένα και χωρίς να έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους ενόψει και της νέας περιόδου που αναμένεται να θέσουν πρωταγωνιστικούς στόχους. Κοντράρονται δυο από τις καλύτερες ομάδες της ΕΠΣΜ που κυρίως φορμαρίστηκαν και έπιασαν το pick της απόδοσης τους στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για ομάδες με αρκετά χαμηλό Μ.Ο. ηλικίας και ποδοσφαιριστές και πολύ υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται αν έχουν αφομοιώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό πλέον τα «θέλω» του προπονητή τους και καταφέρνουν να προσαρμόζονται εύκολα στον αγώνα και στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε αντίπαλου τους παίζοντας με πολύ μεγάλη επιτυχία το transition game με εξαιρετικές επιθετικές μεταβάσεις και μεγάλη δύναμη στην μεσοεπιθετική τους γραμμή το δίδυμο Γραμμένος-Τάχατος. Παίρνουν βοήθειες και από τα πλάγια μπακ τους και είναι ομάδα η οποία έχει δουλέψει αρκετά τις στατικές φάσεις σκοράροντας αρκετά συχνά.

Η εμπειρία και η ποιότητα είναι σε πολύ υψηλό βαθμό στις θέσεις των στοπερ ενώ συνολικά πρόκειται για ομάδα που παλεύει στην κυριολεξία την κάθε φάση. Οι γηπεδούχοι στον αντίποδα αποτελούν ίσως την πιο φορμαρισμένη ομάδα του 2ου γύρου στην ΕΠΣΜ. Διαθέτουν ροστερ με πολλές περγαμηνές το οποίο ενίσχυσαν τα μέγιστα κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παίζουν ποδόσφαιρο με την μπάλα «χαμηλά», από πίσω ενώ αρέσκονται να έχουν οι ίδιοι τον έλεγχο και να δίνουν τον ρυθμό. Δημιουργούν πολύ όμορφες φάσεις με συνδυαστικό ποδόσφαιρο από τον άξονα ενώ έχουν την ικανότητα να σκοράρουν με πολύ μεγάλη ευκολία από τις στατικές φάσεις.

Η τριάδα Κανούλας-Χαραλαμπίδης-Δ.Λουφάκης τραβάει το κουπί στο κομμάτι του σκοραρίσματος με το τεχνικό δίδυμο να έχει πλειάδα επιλογών στο ροστερ του. Με 86 τέρματα ενεργητικό αποτέλεσε την καλύτερη επίθεση στην Α1.

Αναμένεται πραγματικά ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο «στολίδι» του Καμπανιακου που επέλεξαν οι γηπεδούχοι να χρησιμοποιήσουν ως έδρα τους.