Ι. Αναστασόπουλος: “Βάση αγωνιστικής παρουσίας ο Αχιλλέας θα μπορούσε να βρίσκεται ίσως και στα play off”

Σε μια δύσκολή αρκετά χρονιά ο Αχιλλέας Τριανδρίας κατάφερε να “σώσει’ την παρτίδα και να μείνει στην κατηγορία. Για αυτήν την απαιτητική χρονιά μίλησε στο Goalpress ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Αναστασόπουλος

Γενικότερα η φετινή σεζόν για τον Αχιλλέα ήταν μια δύσκολη και απαιτητική κατάσταση. Σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος παρουσιάσαμε μια πολύ καλή εικόνα από την οποία είμαι ευχαριστημένος και περήφανος για τους συμπαίκτες μου.

Όσον αφορά το θέμα της πιο εύκολης παραμονής θεωρώ πως θα μπορούσε να είχε έρθει αν δεν είχαμε τόσες αναποδιές μέσα στην σεζόν όπως πολύ συχνοί τραυματισμοί λόγο αγωνιστικού χώρου αλλά και κάποια άτυχα αποτελέσματα. Θεωρώ ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας από την τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας και βάση αγωνιστικής παρουσίας ο Αχιλλέας θα μπορούσε να βρίσκεται ίσως και στα play off.

Παρόλα αυτά όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια οικογένεια κάναμε μια εκπληκτική πορεία στα play out και καταφέραμε αήττητοι ως τώρα με την καλύτερη άμυνα αλλά και 2η καλύτερη επίθεση να κρατήσουμε την ομάδα στην Α1 Από την προσωπική μου απόδοση είμαι πολύ ευχαριστημένος ήταν μια χρονιά γεμάτη λεπτά συμμετοχής και πολλές εμπειρίες. Θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω μια χρόνια μάθημα για εμένα.

Δεν θα μπορούσα να αναφερθώ στον εαυτό μου αφήνοντας τους συμπαίκτες μου απέξω οι οποίοι είναι ο λόγος που όλη την χρόνια βελτιωνόμουν καθημερινά και σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν άνθρωπος τους ευχαριστώ όλους για το κάθε λεπτό που περάσαμε μαζί αυτή την σεζόν. Θα ήθελα να ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας η οποία δεν σταμάτησε πότε να μας πιστεύει και τους προπονητές πρώην και νυν τους οποίους τους αξίζει ένα μεγάλο κομμάτι της επίτευξης του στόχου.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου έναν αφανή ήρωα της Τριανδρίας τον κύριο Δημήτρη ο οποίος είναι ο φροντιστής της ομάδας και μας προσέχει σαν παιδιά του. Κάτι τέτοιοι ρομαντικοί άνθρωποι σαν αυτόν είναι ο λόγος που το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να παραμένει ζωντανό