Η επίσημη τοποθέτηση του Αχιλλέα Περαίας για το χθεσινό ματς

Η επίσημη τοποθέτηση του Αχιλλέα Περαίας για το χθεσινό παιχνίδι που δεν πραγματοποιήθηκε

Ζητούμε συγνώμη από τους παίκτες και τους φιλάθλους του Αχιλλέα, καθώς και από τη φιλοξενούμενη ομάδα του Εθνικού Πυλαίας για την χρονοτριβή και την έκβαση του χθεσινού συμβάντος.

Εχθές ημέρα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, η ομάδα μας βρέθηκε προ εκπλήξεως καθώς ο δανεικός απινιδωτής που μας διαθέτει ο Δήμος Θερμαικου για την διεκπεραίωση των επισήμων αγώνων μας, φέρεται να είχε εξαρτήματα (ηλεκτρόδια) περασμένης ημερομηνίας.

Δια τον λόγο αυτό, ο αρμόδιος γιατρός όσο και ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε ακατάλληλη τη χρήση τους. Αποτέλεσμα ήταν η αναβολή του αγώνα. Εμείς από μεριάς μας κινητοποιήσαμε όλες τις πιθανές εναλλακτικές: Ο πρώτος απινιδωτής που παραλάβαμε από το γυμναστήριο, ο δεύτερος απινιδωτής από άλλη ομάδα του δήμου, ο τρίτος του ΕΘΟΠΑΚ και ο τέταρτος από δεύτερο γυμναστήριο του δήμου, έφεραν και οι τέσσερις το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Να αναφέρουμε επίσης ότι βάσει νέου κανονισμού περί υποχρεωτικής παρουσίας απινιδωτή κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, ισχύοντος από 30/1/2023, ενημερωθήκαμε από το δήμο ότι θα χορηγούνταν στην ομάδα για αποκλειστική χρήση του, απινιδωτής, τον οποίο θα παραλαμβάναμε τον Φεβρουάριο του 2023 πράγμα που δεν συνέβη μέχρι και σήμερα.

Εμείς δεν είμαστε υπεύθυνοι να ορίσουμε υπαίτιο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για όλη την αναστάτωση, και μόνο για την αναστάτωση. Όχι για τον έλεγχο και τη συντήρηση ενός κοινόχρηστου απινιδωτή. Το ζήτημα θα διευθετηθεί από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας.

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλα τα σωμάτια να μην χρησιμοποιήσουν ποτέ τα ηλεκτρόδιά τους, να τα ανανεώνουμε μόνο επειδή λήγουν. Υ. Γ.: Σε περίπτωση επανάληψης του αγώνα, η είσοδος θα είναι δωρεάν.