Ι. Φλώρος: “Η προσπάθεια της Σουρωτής όλη την χρονιά ανταμείφθηκε”

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο ποδοσφαιριστής του Ορφέα Σουρωτής Γιάννης Φλώρος μίλησε στο Goalpress για το φετινό πρωτάθλημα.

Οι παράγοντες που οδήγησαν στην επιτυχία

Αυτό που μένει είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος κάτι μαγικό και όμορφο να βλέπεις την προσπάθεια που έχεις κάνει ολόκληρη την χρονιά να ανταμείβεται! Οι παράγοντες που οδήγησαν στην επιτυχία για έμενα προσωπικά είναι η δουλειά που έγινε στις προπονήσεις και η μεγάλη συμμετοχή ποδοσφαιριστών από την αρχή μερί το τέλος, η επιμονή και υπομονή που είχαμε και φυσικά το ταλέντο!

Προσωπικά χαίρομαι γιατί βοήθησα

Σίγουρα όταν κάνεις μια καλή χρονιά υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για εσένα! Προσωπικά χαίρομαι γιατί βοήθησα την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και το πιο σημαντικό για εμένα ήταν ότι απολάμβανα το ποδόσφαιρο!

Ο Ορφέας χρειάζεται ενίσχυση

Δεν θα άλλαζα και πολλά, σίγουρα ο Ορφέας χρειάζεται ενίσχυση, πιο απαιτητικό το Πρωτάθλημα της Α1 και θεωρώ με την προσθήκη 3-4 ποδοσφαιριστών η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική! Αυτό που χρειάζεται η ομάδα την νέα χρονιά είναι Σκληρή δουλειά και πίστη στους εαυτούς μας και στις ικανότητες μας! Υπήρξε ένα διάστημα ξεκούρασης αλλά ξεκινήσαμε σίγα-σιγά ένα πρόγραμμα για το καλοκαίρι!

Το highlight???

Το highlight???θεωρώ η στιγμή που μας μιλούσε στο τελευταίο ματς της σεζόν ο Αρχηγός μας Ριζόπουλος Γιάννης και μας είπε: Για εμάς ότι και να γίνει σήμερα είναι επιτυχία, πάμε όμως έξω να γιάνουμε Πρωταθλητές.

!προσωπικές βλέψεις ;;;Αρχικά να είμαι υγιείς και να βελτιώνομαι συνεχώς για να μπορώ να βοηθά! Τον πρώτο ρολό έχει η Σουρωτή, είμαι εδώ δύο χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

Υπάρχουν κάποιες προτάσεις είτε επίσημα είτε ανεπίσημα

Υπάρχουν κάποιες προτάσεις είτε επίσημα είτε ανεπίσημα από κάποιες ομάδες αλλά πρώτα πρέπει να μιλήσω με την ομάδα μου (που είναι και η προτεραιότητα μου) έξαλλου και ο κ. Τάσος Ριζόπουλος και ο Πέτρος Σαρόγλου μου έδειξαν απόλυτη εμπιστοσύνη και έκαναν ότι μπορούσαν για να έρθω και να είμαι χαρούμενος!

Ενώ υπήρχαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές δεν κάναμε τα αναμενόμενα

Αναμφίβολα την πρώτη μου σεζόν τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά, υπήρχε μια περίεργη κατάσταση ενώ υπήρχαν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές δεν κάναμε τα αναμενόμενα.

Η απόδοση μου ήταν πολύ καλή

Φέτος  θεωρώ πως η απόδοση μου ήταν πολύ καλή και βοήθησα και εγώ από την πλευρά μου να πετύχει τους στόχους της!