Ο τερματοφύλακας του Ορφέα Σουρωτής Ιωάννης Γιουσμάς υπερασπίστηκε φέτος την εστία του συλλόγου στα τρία τέταρτα του πρωταθλήματος τουλάχιστον. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα υποβιβάστηκε ο ίδιος δέχτηκε να μιλήσει στο goalpres λέγοντας μας ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα
Τι έφταιξε και τελικά η ομάδα υποβιβάστηκε;
Το μικρό μέγεθος του ρόστερ στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς και τα πολλά αγωνιστικά στραβοπατήματα.
Σε μια χρονιά που πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά και τελειώνει με αρνητικό πρόσημο, τι κρατάς;
Κρατάω τις γνωριμίες και την εμπειρία που απέκτησα από αυτά που έζησα μέσα σε μιαδύσκολη χρονιά.
Είσαι ευχαριστημένος από την προσωπική σου απόδοση;
Σε προσωπικό επίπεδο είμαι αρκετά ευχαριστημένος αλλά προφανώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Όμως κρινόμαστε από το τελικό αποτέλεσμα. Που δυστυχώς δεν ήταν θετικό.
Ποια προβλήματα αντιμετώπισε η ομάδα κατά την διάρκεια της χρονιάς;
Τα προβλήματα την χρονιά που μας πέρασε ήταν πολλά. Αρχικά το γεγονός ότι η ομάδα έμεινε χωρίς προπονητή για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η έλλειψη παικτών (μικρός αριθμός ρόστερ) και οι πολλοί τραυματισμοί. Ο αγωνιστικός χώρος που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και κάποια «οικογενειακά προβλήματα»
Ποιες στιγμές κρατάς από την φετινή χρονιά (μια θετική και μια αρνητική); Που σου έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό;
Θα μπορούσα να πω ότι τα παιχνίδια με την Νίκη Ευκαρπίας(1ο γύρο),Τριανδρία(1ο γύρο) και το παιχνίδι με τον Ηρακλή Θερμαϊκού (2ο γύρο) ήταν οι «στιγμές» οι οποίες μου έμειναν. Δυστυχώς ήταν αρκετές και δεν μπορούσα να ξεχωρίσω κάποια συγκεκριμένη. Αρνητική στιγμή ωστόσο ήταν το παιχνίδι με την Ραιδεστό όπου «αυτοκτονήσαμε» και χρειαζόμασταν ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να παραμείνουμε στην κατηγορία.
Έχει τον πρώτο λόγο η ομάδα σου για του χρόνου; Έχουν τεθεί οι στόχοι για την νέα χρονιά;
Οι στόχοι είναι να βελτιωθώ τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σαν άνθρωπος.Πάντα η ομάδα σου έχει τον πρώτο λόγο.Ωστόσο πρέπει να συμβαδίζουν οι φιλοδοξίες μου και οι στόχοι μου με της ομάδας μου για να συνεχιστεί η συνεργασία μας.