Η. Σαραφίδης “Δεν θα υπάρξει ούτε αντίο αλλά ούτε εις το επανιδείν γιατί οι σχέσεις…”

Μέγας Αλέξανδρος Μελισσοχωριου 2015 –

Ήταν Δεκέμβριος του 2018 όταν η διοίκηση του συλλόγου μετά από πρόταση του Δημητρίου Παρισοπουλου τον οποίο ευχαριστώ εκ βαθέως, και σε ηλικία μόλις 21 ετών μου εμπιστεύτηκαν τα ηνία της ανδρικής ομαδος σε μια πολυ δύσκολη τότε συγκυρία να φέρω εις πέρας την αποστολή της σωτηρίας της ενώ βρισκόταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας , στόχος ο οποίος επετεύχθη . Από τότε πέρασαν 4,5 χρόνια μέσα στα οποία εργάστηκα σκληρά & καινοτόμησα και με την βοήθεια της διοίκησης πετύχαμε αρκετά & συγκεκριμένα :

1. Οργάνωση των ακαδημιών με ετήσιους προγραμματισμούς και καθολικό έλεγχο της εξέλιξης των νέων ποδοσφαιριστών μας .

2. Οργάνωση του πρώτου Tournament στην ιστορία του Συλλόγου με συμμετοχή 6 σωματείων , 4 ομαδικών ηλικιών , 200 αθλητών .

3. Είσοδος της Ακαδημίας στην εφαρμογή οργάνωσης ακαδημιών Ολλανδικής προελεύσεως PlayerDex .

4. Απορρόφηση 12 ποδοσφαιριστών στο ανδρικό τμήμα από την ακαδημία .

5. Δημιουργία ενός σερί 28 αήττητων αγώνων την σεζόν 20/21 .

6. Είσοδος στα playoff ανόδου μετά από 9 έτη .

7. Δημιουργία εσωτερικού κανονισμού .

8. Μεταγραφές πλειάδας ποδοσφαιριστών από Α1 και Γ’ εθνική κατηγορία .

Το ευχαριστώ είναι λίγο για να περιγράψει την ευγνωμοσύνη που αισθάνομαι για αυτόν το σύλλογο και τους παρακάτω αναφερόμενους κυρίους :

Ευχαριστώ από καρδιάς ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργαστήκαμε μέσα σε αυτά τα χρόνια από τον μικρότερο μέχρι και τους πλέον αποσυρμένους από την ενεργό δράση για την άψογη συνεργασία , για το ήθος , την μαχητικότητα και τον σεβασμό που έδειξαν εμπράκτως στο πρόσωπο μου και που σε χαρές και λύπες στάθηκαν στο πλευρό μου σαν οικογένεια .

Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο της ομάδας Θεόκλητο Σαραφίδη για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη του σε όλα τα επίπεδα καθώς και για την μεγάλη προσφορά του στο σύλλογο , τον αιώνιο αρχηγό και στήριγμα μου και νυν διοικητικό μέλος Ανέστη Παπαδόπουλο , τον Ταμία και πραγματικό φίλαθλο της ομάδας Δημήτριο Χαραλαμπίδη , τον γενικό αρχηγό Γεώργιο Παρισ΄όπουλο που επέστρεψε στο σωματείο ώστε να σταθεί στο πλευρό μου , το διοικητικό μέλος Νικόλαο Τσεκλίδη για την στήριξη του και για τις σοφές συμβουλές του και τελευταίο άφησα την κολώνα αυτού του συλλόγου , τον άνθρωπο που είναι ο ίδιος ο Μέγας αφού επί 30 χρόνια δίνει τα ΠΑΝΤΑ για αυτόν τον σύλλογο , τον Χρήστο τον Ζαρκαδα.

Τέλος ένα ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια και τον αγώνα μας όλα αυτά τα χρόνια .

Δεν θα υπάρξει ούτε αντίο αλλά ούτε εις το επανιδείν γιατί οι σχέσεις , η αγάπη και οι στιγμές μας δεν θα τελειώσουν εδώ , πάντοτε θα είμαι ένας από εσάς εμπράκτως ως ελάχιστη πράξη ευγνωμοσύνης και αγνής αγάπης προς το έμβλημα .

Δηλώνω περήφανος που υπηρέτησα τα ιδανικά αυτού του συλλόγου για 8 συναπτά έτη από 4 διαφορετικά πόστα σ. σ. Ποδοσφαιριστής , Προπονητής Ακαδημιών , Βοηθός Αντρικού Τμήματος & Προπονητής Ανδρικού .

Για κλείσιμο θα αφήσω το σλόγκαν μας |

ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΣ !

Α.Μ.Σ ΜΕΓΑΣ Αλέξανδρος Μελισσοχωρίου

Ηρακλής Σαραφιδης