Ηρ. Σαραφίδης: “Βρισκόμαστε σε μια περίεργη καμπή του πρωταθλήματος”

Μετά το παιχνίδι με τον Μακεδονικό Αγίου Βασιλείου ο προπονητής του Μακεδονικού Λητής Ηρακλής Σαραφίδης είπε:

Στο σημερινό παιχνίδι αγωνιστήκαμε απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Αγίου Βασιλείου. Παραταχτήκαμε έχοντας αρκετές απουσίες χωρίς αυτό βέβαια να είναι άλλοθι για την μετριότατη εικόνα που παρουσιάσαμε κυρίως στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου . Είχαμε αρκετά λάθη στο πρώτο μέρος και δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας σε καμία στιγμή του.

Στο δεύτερο μέρος εμφανιστήκαμε πιο αποφασιστικοί και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες αλλά και να μειώσουμε τα λάθη μας στο ανασταλτικό σκέλος . Θεωρώ πως ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι όπου είχαμε και εμείς και ο αντίπαλος τις καλές μας στιγμές και πως το δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Βρισκόμαστε σε μια περίεργη καμπή του πρωταθλήματος όπου έχουν μείνει μόλις 5 αγωνιστικές για την λήξη του αλλά δύστυχος λόγv της φετινής δομής του και της έλλειψης των play offs εμείς όπως και οι περισσότερες ομάδες δεν έχουμε ουσιαστικό αγωνιστικό κίνητρο.

Παρ’ όλα αυτά συνεχίζουμε την προσπάθεια μας με στόχο να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στην βαθμολογία αλλά κυρίως να συνεχίσουμε με την δουλειά μας την μεγάλη βελτίωση που παρουσιάζουμε στο δεύτερο γύρο.