Ησυχία πριν την τρικυμία…στο μεταγραφικό παζάρι

Σε μια περίοδο όπου τα ραντεβού δίνουν και παίρνουν μεταξύ ποδοσφαιριστών και παραγόντων, με τις ομάδες της Α1 που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Γ’ Εθνική να φορτσάρουν στα μεταγραφικά και τις ανανεώσεις.

Αρχής γενομένης από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων, την ΑΕ Εύοσμου και το πάντα βαρύ όνομα του Αγροτικού Αστέρα, οι υπόλοιπες ομάδες κοιτούν να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές που επιθυμούν και να κινηθούν διακριτικά και με μέτρο στην αγορά. Στην Α΄ κατηγορία το τοπίο παραμένει πολύ θολό ακόμη.

Καμία ομάδα δεν δείχνει μέχρι στιγμής έντονα τις προθέσεις της, αν και στις περιοχές του Λαγκαδά, υπάρχουν 2 ομάδες ( αγωνιζόμενες η μία με ασπρόμαυρες εμφανίσεις και η δεύτερη με πράσινες εμφανίσεις) και με αστερίσκο την συμμετοχή της «βαριάς φανέλας» του Εθνικού Σοχού (και σε ποια κατηγορία θα είναι).

Στην ανατολική Θεσσαλονίκη επικρατεί ολοκληρωτική νηνεμία με τον Ορφέα Σουρωτής να θωρακίζει με ανανεώσεις το ρόστερ του και τις ομάδες της κεντρικής Θεσσαλονίκης όπως φαίνεται να διατηρούν το μοντέλο «ποντάρω στις ακαδημίες μου». Στον πάντα δυνατό δυτικό όμιλο της Α κατηγορίας( δυτική πλευρά της πόλης- ως επί το πλείστον αποτελούμενη από χωριά) .

Αποκλειστικές πληροφορίες του goalpress κάνουν λόγο για μια ομάδα που με «φούρια» ανεβαίνοντας φέτος από την β’, βάζει στόχο εκ νέου τον πρωταθλητισμό κοιτώντας παίκτες από το «πάνω ράφι» ( με πρωταγωνιστικό ρόλο στις ομάδες τους).

Στις επόμενες ημέρες, το τοπίο σχετικά με τους στόχους, τα φαβορί για άνοδο, και τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων θα ξεκαθαρίσουν με τους κατά τόπους λάτρεις του ερασιτεχνικού να αρχίζουν να χρήζουν τα φαβορί τους για πρωτάθλημα και τους ποδοσφαιριστές με τις ελευθέρας ανά χείρας από 1 Ιουλίου να κινούνται πιο άνετα πλέον.