Κ. Γιαννακίδης: “Η χρονιά για τον Ιάσονα κρίνεται άκρως επιτυχημένη βάση του καλοκαιρινού σχεδιασμού”

Μένουν μόλις 90 λεπτά για να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά για τις ομάδες της Α1, πλην δύο, με τον Ιάσονα Αυγής να πραγματοποιεί μια πετυχημένη σεζόν.

Στο Goalpress μίλησε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Κωνσταντίνος Γιαννακίδης

Σίγουρα η παραμονή μας θα μπορούσε να έχει εξασφαλιστεί νωρίτερα καθώς η είσοδος στα πλει οφ ήταν εφικτή αλλά λόγω των αρκετών τραυματισμών και των συνεχόμενων μεσοβδόμαδων παιχνιδιών λόγω της πορείας μας μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου, απωλέσαμε κάποιους βαθμούς τους οποίους θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει.

Παρόλαυτα ακόμα και μέσα απ’ τη διαδικασία των πλέι άουτ, καταφέραμε απ’ την αρχή με πολύ καλές εμφανίσεις να πετύχουμε σχετικά νωρίς τον στόχο της παραμονής χωρίς να μπλέξουμε σε περιπέτειες. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος απ’ την φετινή μου απόδοση, προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να βοηθάω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ, πάντα όμως ζητάω και περισσότερα από τον εαυτό μου.

Εν κατακλείδι πιστεύω ότι ο Ιάσων βάση απόδοσης άξιζε ίσως κάτι περισσότερο φέτος, όμως η χρονιά κρίνεται άκρως επιτυχημένη βάση του καλοκαιρινού σχεδιασμού και του στόχου που θέσαμε απ’ την αρχή, συν την εκπληκτική πορεία μας στο θεσμό του κυπέλλου,όπου για λεπτομέρειες δε καταφέραμε να βρεθούμε εμείς στον μεγάλο τελικό της Τούμπας.