Κ. Κωτσούλας: “Ο Αγροτικός μέρα με την μέρα βάζει βάσεις για του χρόνου”

Μια ενδεκάδα που ως επί των πλείστων οι παίκτες της δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ μαζί παρέταξε ο Αγροτικός Αστέρας.

Απέναντι στο πολύ καλό σύνολο του Παύλου Μελά οι πράσινοι πήραν σπουδαίο διπλό συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο Κωνσταντίνος Κωτσούλας συνδύασε το πρώτο του γκολ με τα χρώματα της ομάδας του με μια μεγάλη νίκη.

Ο ίδιος μίλησε στο Goalpress λέγοντας

Είχαμε βρει μια ταυτότητα στο γήπεδο και μια χημεία

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερα και αξίζαμε περισσότερα. Κομβικό σημείο στο να μείνουμε τόσο πίσω από την κορυφή έπαιξε η αποχώρηση του Ζαρογιάσννη. Η ομάδα μας είχε ξεκινήσει με 4 στα  4 χωρίς να δεχθεί γκολ είχαμε βρει μια ταυτότητα στο γήπεδο και μια χημεία και όλο αυτό προκάλεσε ένα σοκ που έκανε να ξεπεραστεί καιρό.

Η προσωπική εμφάνιση του κάθε παίχτη

Από εκεί και πέρα αρκετά ήταν τα ματς πάλι που ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε την νίκη. Η προσωπική εμφάνιση του κάθε παίχτη ταυτίζεται με την εικόνα του Αγροτικού. Δεν μπορεί να είσαι ευχαριστημένος από τον εαυτό σου όταν η ομάδα σου δεν κερδίζει.

Μοναδικός στόχος μας για φέτος ήταν η άνοδος

Μοναδικός στόχος μας για φέτος ήταν η άνοδος. Πλέον αυτό μοιάζει υπερβολικά δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο. Άλλαξαν παρά πολλά πρόσωπα , πλέον περίπου 10 παιδιά μείναμε από την αρχή και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από καλούς παίκτες

Από εδώ και πέρα στόχος μας είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο όπως κάναμε προχθές και να βάζουμε μέρα με την μέρα βάσεις για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα μας αποτελείται από καλούς παίκτες και αν γίνουν σωστά ορισμένα πράγματα του χρόνου το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό